••• Home » Austria »
Fugen im Zillertal

Fugen im Zillertal

Fugen im Zillertal, descriere destinatie

Fugen este situata in valea Zillertal din regiunea Tirol, la 46 km de Innsbruck, la o altitudine de 550 m. fiind o adevarata destinatie in oricare din cele 4 anotimpuri. Iarna, nenumarate posibilitati de schi ii asteapta pe schiorii avansati sau incepatori: zona de ski intre 558- 2300 m, 11 ski lifturi, cross-country schi, zona de ski Hochzillertal la 6 km. Pe langa posibilitati de schi, in Fugen im Zillertal se pot practica: snowboarding-ul, saniusul, plimbare cu sania trasa de cai sau relaxarea in piscine si saune interioare.

Primavara, vara si toamna activitatile de petrecere a timpului sunt: drumetii pe potecile amenajate si marcate din muntii inconjuratori statiunii, mountain biking, tenis, minigolf, echitatie, sau inotul si relaxarea in piscinele exterioare din cadrul hotelurilor.

Pentru cei interesati de cultura exista si un muzeu local, deasemenea un punct de interes este vizitarea unei ferme pentru producerea laptelui cu specific austriac. Posibilitati de cazare sun variate: hoteluri, pensiuni, vile, cabane sau apartamente.