••• Home » Austria »
Viena

Viena

Viena, descriere destinatie

Viena este considerata capitala culturala a Europei. Una dintre cele mai populare destinatii turistice din Austria, Viena este o metropola (2 mil. locuitori) cu un farmec aparte fiind situata pe malurile Dunarii.

Turistii interesati de trecutul istoric al Europei nu pot sa nu viziteze Viena. O plimbare pe aleile inguste ale orasului medieval va poate duce spre cele mai cunoscute atractii turistice: Palatele Schonbrunn si Imperial (Hofburg) cat si Bulevardul Ring cu cele doua palate magnifice Belvedere locuri atat de familiare imparatului Franz Joseph si a imparatesei Sissi. Un alt motiv pentru a vizita Viena este si renumele cultural al orasului. Aici veti avea posibilitatea sa alegeti din multitudinea de teatre, opere, festivaluri de filme si dans si nu in ultimul rand muzica si concerte.

Numele Mozart, Beethoven, Schubert si Strauss sunt inevitabil legate de Viena iar Filarmonica Vieneza este printre cele mai cunoscute din lume alaturi de Corul de Baieti si Conservatorul Vienez. Muzeul Artelor Fine este un alt simbol al Vienei fiind recunoscut ca unul dintre cele mai mari muzee din lume.

Alte cateva atractii turistice din Viena: Casa de Opera Vieneza, Ceasul Anchor (12 figuri istorice infatiseaza tracerea timpului), Turnul Dunarii (352 m. inaltime - priveliste extraordinara asupra orasului) etc. Posibilitati de cazare: pensiuni si hoteluri la preturi accesibile cat si lanturi hoteliere renumite si cunoscute in intreaga lume.

Selectii hoteluri Viena, oferte Viena, vacanta speciala

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Viena, vacanta speciala & oferte Viena, recomandari cazare cu mic dejun sau demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Viena pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.