••• Home » Austria » Viena »
Enziana New

Enziana New   

 
Viena, Austria vezi pe harta

Enziana New

Revelion 2025 Budapesta ... 29.12 - 02.01


Loc in camera dubla     709 Euro / pers

Nu sunt incluse:
transport cu avionul Bucuresti - Viena - Bucuresti cu compania AUSTRIAN AIRLINES;
bagaj de cala in limita a 21 kg, o singura piesa;
4 nopti cazare cu mic dejun in Viena la hotel 3*;
taxa de oras impusa de autoritatile locale din Viena;
tur panoramic de oras cu autocar (2.5 ore);
turul pietonal cu insotitorul de grup in centrul vechi din prima zi;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2024. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.  

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
cateringul in timpul zborului;
asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 20 EURO/persoana - se practica in Austria si se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale;
alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

GRUP MINIM: 20 persoane
Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana
Suplimentul este obligatoriu si reprezinta exclusiv costuri pentru transfer aeroport-hotel-aeroport. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 30 zile inainte de plecare. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

DETALII PROGRAM:
Ziua 1 (29.12.2024): BUCURESTI - VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 pentru imbarcare pe cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire in Viena la ora locala 07:20. Transfer in centrul orasului, pentru turul panoramic cu autocarul. Vom incepe cu partea moderna a orasului, unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House si continuam cu Ringul Vienez (Ringstraße), unde se afla: Observatorul Astronomic, Ministerul de Razboi, Universitatea si Muzeul de Arte Aplicate, Parcul cu statuia aurita a lui Johann Strauss si teiul lui Mihai Eminescu, Opera, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie a Naturii si Muzeul de Istorie a Artei, Palatul Hofburg si Piata Eroilor, Parlamentul, Cartierul muzeelor, Teatrul National, Biserica Votiva etc. Transfer pentru cazare la Hotel Enziana New 3* - revonat 2025 (sau similar). Timp liber la dispozitie. Cazarea se face dupa ora 13:00. La ora 17:00, va propunem o plimbare pietonala panoramica in zona centrala (vom folosi transportul in comun). Incepem cu Palatul Hofburg si Curtea Imperiala, urmand Graben, strada pietonala, unde se afla Coloana Ciumei, statuia imparatului Leopold I, biserica Sfantului Petru si nu in ultimul rand Piata Sf Stefan si catedrala cu acelasi nume. Timp liber la dispozitie in centrul orasului si intoarcere la hotel pe cont propriu.

Ziua 2 (30.12.2024): Excursie la BRATISLAVA si shopping la PARNDORF DESIGNER OUTLET (optional)
Mic dejun. Timp liber in Viena, sau optional va propunem optional excursie la Designer Outlet Parndorf si Bratislava. Pornim spre Slovacia la ora 09:00, iar pe traseu vom face o oprire de 3.5 ore la Parndorf Designer Outlet pentru cumparaturi. Deplasare la Bratislava unde, intr-un tur panoramic, vom admira: Noul Pod - simbolul orasului modern - cu un restaurant construit intr-un stil futuristic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, Poarta lui Mihail, zona pietonala, Piata Primariei, faleza Dunarii. Timp liber la dispozitie in centrul vechi, pentru masa de pranz (optional). Seara intoarcere la Viena. Pret informativ 120 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport autocar si insotitor de grup.

Ziua 3 (31.12.2024): VIENA - PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. Dimineata ne vom deplasa la Palatul Schonbrunn. Fiind una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte, cladirea pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani. Vom calatori cu transportul in comun (metrou). Biletele nu sunt incluse iar preturile informative pentru “Grand Tour” cu audioguide sunt: 30 euro/ persoana pentru adulti si 25 euro/ persoana pentru varsta 6-17.99 ani. Rezervarile se fac cu 24-48 de ore inainte, prin intermediul insotitorului de grup. La pranz ne vom intoarce in centrul Vienei, pentru timp liber si masa de pranz (optionala). Intoarcere la hotel pe cont propriu. Seara va recomandam participarea la petrecerile organizate de catre Primaria Vienei, in zona centrala, unde se desfasoara simultan 4-5 concerte in aer liber si unde focul de artificii este admirat anual sute de mii de participanti, din toate colturile lumii. Alternativ, va propunem optional Cina de Revelion traditionala, servita la un restaurant “Heuriger” in zona Grinzig: pret 135 euro/ persoana si nu include transport hotel-restaurant-hotel, acesta se va realiza cu transportul in comun, taxi/uber si se achita individual. Se achita numai la inscriere, in agentie. Istoria acestor localuri dateaza din secolul al XVIII-lea, cand imparatul Iosif al II-lea a eliberat, in 1784, un permis viticultorilor de a-si vinde propriile vinuri la sediul lor. Fiecare “Heuriger” are propria sa atmosfera individuala, cu mese si banci din lemn, fotografii vechi, grafice si picturi ale artistilor locali, obiecte de zi cu zi din secolele trecute, echipamente vechi pentru producerea vinului - toate acestea fac fiecare restaurant cu totul unic. Muzica este live, formata de regula, dintr-un duo de acordeon si vioara.
La Multi Ani 2025

Ziua 4 (01.01.2025): DEFILEUL DUNARII - MELK - MAYERLING - MANASTIREA HEILIGENKREUZ - BADEN (optional)
Mic dejun. Timp liber in Viena, sau optional va propunem excursie in Defileul Dunarii, Manastirea Melk, Mayerling, Manastirea Heiligenkreuz si Baden. Austria are o bijuterie care se numeste Valea Wachau, se afla in Defileul Dunarii intr-o pitoreasca zona de 35 km, numita Valea Wachau, de-a lungul fluviului, pe care se insira 13 localiti, printre care se afla si oraselul Melk cu celebra sa Abatie benedictina, o cladire impresionanta  in stil baroc, cu o istorie de aproape 1000 de ani. In anul 1089, Leopold al II-lea a oferit castelul său ordinului calugarilor benedictini. De atunci si pana astazi calugarii au slujit in castel fara intrerupere. Din anul 2000 abatia Melk face parte din patrimoniul cultural mondial UNESCO. La pranz timp liber pentru masa de pranz (optional).Vom continua cu partea sudica a Padurii Vieneze, mergand spre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit decedat, alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastirea Sf. Iosif al Ordinului Carmelitelor. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana), intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Pornind spre Viena, la ora pranzului vom opri pe malul raului Schwechat, la Baden, o statiune balneara ale carei bai termale au fost cunoscute inca din timpul Imperiului Roman. “Baden bei Wien” a devenit resedinta de vara imperiala in timpul imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sissi, iar imaginea sa este marcata de cladirile biedermeier si de cel mai mare casino din Austria. Timp liber pentru plimbari individuale si masa de pranz (optionala). La ora 14:00, intoarcere la Viena si cazare la acelasi hotel. Pret informativ 150 euro/ persoana, pentru un grup minim de 15 persoane. Sunt incluse: transport cu autocarul, biletele de intrare si ghid local vorbitor de limba romana. Seara intoarcere in Viena si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (02.01.2025): VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Viena. Recomandam vizite individuale in Prater, parcul de distractii unde exista o uriasa roata si muzeul Madame Tussauds, puteti continua in cartierul muzeelor, cu Muzeul de Istorie a Artei si cel de Istorie Naturala din Viena, iar in imediata apropiere cu vizita la Opera de Stat, sau la Palatul Hofburg si Scoala Spaniola de Echitatie, sau cumparaturi pe strada Mariahilfer. La ora 18:15, transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 21:15, sosire in Bucuresti la ora 23:50.

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Enziana New ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru Enziana New va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii*
Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Enziana New:

Facilitati camere:

 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • bar de zi
 • incalzire centrala
 • parcare
 • punct informatii turistice

Alte destinaţii din Austria