••• Home » Bulgaria »
Sunny Beach

Sunny Beach

Sunny Beach, descriere destinatie

Sunny Beach este situata la 30 km. Nord de orasul Burgas, in imediata apropiere de orasul antic Nessebar (edificiul arhitectural si istoric al culturii bulgare) si este cea mai mare statiune de pe litoralul bulgaresc ( peste 120 de hoteluri, vile, pensiuni si camping-uri ). Aici veti gasi o combinatie reusita intre munte si plaja fiind recomandata tuturor turistilor. Statiunea s-a format pe malul unui golf de o frumusete aparte si prezinta interes prin parcurile amenajate, dunele de nisip fin si prin malul curat al marii. In partea de nord se poate observa masivul muntos Stara Planina. Linistea statiunii este asigurata de departarea acesteia de sosele principale si cai ferate, cat si de marile orase.

In Sunny Beach veti gasi complexe hoteliere moderne, restaurante, baruri si cafenele, night-club-uri si discoteci. Posibilitatile de agrement : surfing, yacht de elita, scoala de calarie, diving, motoscutere, parapanta, schi-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf, cricket, bowling, biliard, tenis, fotbal, baschet, volei etc. In cadrul hotelurilor veti putea beneficia si de sali de conferinte dotate modern pentru intruniri de afaceri sau conferinte. Datorita conditiilor deosebite de distractie si ingrijire a copiilor statiunea mai este denumita si ,,children beach''.

Plaja statiunii a fost decorata inca din 1996 cu ,,blue flag'' pentru servicii de calitate prestate pe litoral. Lungimea plajei este de circa 8-10 km. Si in statiunea Sunny Beach este respecata caracteristica litoralului bulgar, adica aproape fiecare hotel dispune de piscine.

Selectii hoteluri Sunny Beach, vacanta & oferte Sunny Beach

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Sunny Beach, selectii cazare early booking All Inclusive sau Ultra All Inclusive, oferte Sunny Beach sejur individual ( transport propriu ). Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.