••• Home » Egipt »
Hurghada

Hurghada

Hurghada, descriere destinatie

Hurghada este situata la malul Marii Rosii, la 500 km. de Cairo, si este una dintre cele mai reprezentative statiuni din Egipt. Datorita climei placute (temperatura nu scade sub 22*C pe tot timpul anului) cat si a nisipului fin statiunea este ideala pentru plaja. Alte atractii ale statiunii sunt recifurile de corali care sunt atat de aproape de supafata apei incat din departare par a fi niste mici insulite.

La 5 km. distanta de Hurghada se intind marile si modernele complexe hoteliere construite de curand care ofera atat posibilitati de relaxare dintre cele mai diversificate cat si posibilitati de distractie si practicare a sporturilor nautice.

Majoritatea hotelurilor de 4* si 5* sunt asezate de-a lungul malului marii in nordul si sudul orasului Hurghada. Fiind situata la intalnirea dintre desert si mare, in statiune nu veti intalni vestitii palmieri. Un aspect specific locatiei este faptul ca aproape in permanenta bate vantul, fapt ce atrage iubitorii de surfing cat si pe cei ce nu doresc sa aiba parte de caldura excesiva din timpul verii.

Orasul Hurghada este contruit in jurul a doua centre: Downtoun-ul (vechiul oras cu bazarul) si noul centru de magazine si banci, Shequalla. Tot in oras veti putea admira: moschea cu doua turnuri, cladirea guvernamentala, muzeul si acvariul amenajat in cladirea Institutului de Biologie Maritima a Universitatii din Cairo.

Doritorii de excursii optionale pe perioada sejurului nu sunt uitati, pentru ei, partenerii nostrii- operatorii locali de turism- organizeaza vizitarea obiectivelor culturale: Muzeul national din Cairo, citadela Salah El Dine, Muzeul de Papirus, Sfinxul şi Piramidele din Giza, templul Luxor, templul lui Ramses al II - lea, fabrica de uleiuri aromatice, fabrica de bijuterii, cat si croaziera pe Nil, jeep safari si moto safari in desert, bariera de corali, plimbare cu submarinul etc.

Selectii hoteluri Hurghada, vacanta la plaja, oferte Hurghada

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Hurghada, selectii cazare early booking, oferte Hurghada All Inclusive & Ultra All Inclusive, charter avion cu plecare din Bucuresti si Cluj Napoca. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.