••• Home » Exotice »
Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi, descriere destinatie

Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite si centru administrativ al emiratului cu acelasi nume, este asezat pe o insula in forma de T, cu deschidere la Golful Arabiei. Din punct de vedere economic, Abu Dhabi s-a bazat de-a lungul timpului pe exploatarea petrolului, rezervele uriase inca existente estimandu-se ca vor mai tine inca ~ 100 de ani. Orasul a avut o expansiune uimitoare o data cu dezvoltarea acestuia in domeniul turismului, comertului, pietei imobiliare cati si a modenizarii infrastructurii.

Cateva din reperele orasului Abu Dhabi: cel mai mare covor din lume, cel mai rapid roller coaster, turnul cu cel mai mare zgomot, cel mai mare grup de cladiri culturale din secolul 21. Aici gasiti o multitudine de oportunitati pentru a intelege istoria Emiratelor Arabe Unite prin: muzee, expozitii, tururi temetice ale orasului si, bineinteles, bucataria traditionala. Puteti, de asemenea, descoperii viata de zi cu zi a localnicilor din aceasta parte de lume negociind prin piete, plimbandu-va in zona portului, poposind in renumitele cafenele, terase, gradini cu palmieri sau admirand dunele de nisip rosiatice la apusul soarelui sau facand o excursie cu barca de-a lungul costei.

Alte atractii gasite la Abu Dhabi: Grand Mosque din Sheikh Zayed (cea mai scumpa moschee din lume), Ferrari World (cel mai mare parc tematic Ferrari din lume) unde plimbarea cu Formula Rossa atinge viteze de 240 km / h in mai putin de cinci secunde, Palatul Emirates (cel mai scum hotel din lume la data constructiei, peste 3 miliarde de dolari), Louvre Abu Dhabi (12 galerii formate din 55 de cladiri ,,primul muzeu universal din lume’’ ce cuprinde artefacte grupate in functie de perioada de timp, antichitati egiptene, grecesti, bibilioteci gotice si corane albastre, realizarile revolutiei industriale reflectate de Van Gogh si Gauguin, perspectivele modernitatii secolului XX cu Magritte si Mondrian cat si lucrari ale artistilor contemporani).

Selectii hoteluri Abu Dhabi, vacanta la plaja, oferte Abu Dhabi

Pentru vacanta dvs va pregatim hoteluri din Abu Dhabi, selectii cazare last minute & early booking, oferte Abu Dhabi cu transport avion plecare din Bucuresti si Cluj Napoca, vacanta speciala la plaja, recomandari cazare cu mic dejun, demipensiune, All Inclusive.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti sezonul de iarna- primavara 2021 in cele mai reprezentative unitati de cazare din Abu Dhabi pentru a descoperii binecunoscuta ospitalitate araba.