••• Home » Exotice »
Aruba

Aruba

Aruba, descriere destinatie

Aruba este o insula cu forma de paralelogram, cu o lungime de 32 km si o latime de 10 km, situata la 30 km nord de Venezuela si 1590 km sud de Miami, in Marea Caraibelor. Briza calda tropicala, plaje scaldate in soare si temperaturi ideale te asteapta in Aruba!

In Aruba clima specific uscata, briza marii si vanturile au creat un relief aproape suprarealist, amintind de fotografiile cu peisaje de pe Marte. Hotelurile cu vedere la mare iti permit sa te trezesti in fiecare dimineata in sunetul valurilor si mangaiat de razele soarelui idilic specific Caraibelor. Printre numeroasele atractii ale Arubei gasesti tot ce iti poti dori: sporturi de apa, excursii calare, preparate culinare delicioase si dansuri pe plaja pana la rasaritul soarelui.

Desi exista numeroase statiuni de lux, pe coasta de nord multe tinuturi sunt inca neexplorate si locuite doar de animale, traind la umbra copacilor cu forme ciudate, rasucite, denumiti de localnici divi-divi. Paradis romantic, Aruba cu plajele sale de un alb stralucitor si statiunile de lux, constituie o destinatie ideala pentru cupluri de orice varsta. Statiuni recomandate: Eagle Beach, Palm Beach, Druif Beach.