••• Home » Exotice »
Madeira

Madeira

Madeira, descriere destinatie

Madeira este denumirea un grup de cinci insule, situate la 580 km de Africa de Nord si la 1000 km de Portugalia. Principala insula din micul arhipelag are acelasi nume si este situata la sud vest de Lisabona, in oceanul Atlantic. Numele insulei, "lemn", a fost dat de marinarii portughezi, in anul 1420, din cauza padurilor tropicale, dense, care acopereau insula.

Insula Madeira uimeste prin culoarea verde a padurilor si gradinilor cat si a teraselor ce par immense opere de arta fiind un taram de vis, un colt de rai destinata mai ales indragostitilor Exista o mare gama de oportunitati pentru a va satisface cererile dumneavostra de vacanta : ski nautic, surfing, diving, golf etc. Temperatura apei variaza intre 18*C si 24*C.

Capitala insulei, Funchal, este un oras colorat cu multe parcuri si strazi umbrite, despre care capitanul Cook spunea ca a fost inzestrata cu toate darurile naturii : cascade de flori purpurii ce par a se revarsa de pe vechii pereti ai cladirilor, mimoze care umplu aerul cu un parfum de vis, covoare de petale de jacaranda care fac strazile aproape albastre.

Chiar daca plajele de pe insula Madiera nu sunt decorate exotic cu palmieri acestea sint curate si ofera relaxarea dorita. Ce mai renumita plaja este cea din Porto Santo. In rest, plajele insulei se apropie mai degraba de peisajul abrupt cu ape de cristal si plaje cu pietricele. De-a lungul coastei, piscinele foarte bine intretinute, cu facilitati multiple, va pot potoli dorinta de inot si relaxare. In fiecare an de Revelion insula este cautata de turisti pentru cel mai mare spectacol de artificii.

Selectii hoteluri Madeira, vacanta la plaja, oferte Madeira

Pentru vacanta dvs va pregatim hoteluri din Madeira, selectii cazare early booking, oferte Madeira cu transport avion plecare din Bucuresti. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.