••• Home » Exotice »
Maldive

Maldive

Maldive, descriere destinatie

Maldive sunt situate in Oceanul Indian, insulele fiind printre cele mai fascinante locuri de vacanta din lume si ofera o variata gama de atractii turistice pe gustul oricarui iubitor de exotic.

Soare, nisip si mare, aproximativ 1 200 insule, lagune uriase cu diferite adancimi si infinite variatiuni de albastru si verde, gradini subacvatice de corali, o combinatie naturala ideala pentru vacanta dvs. Aceste intinderi de bucati de pamant sunt asejate in Oceanul Indian, circa 720 km sud-vest de Sri Lanka.

Insulele Maldive sunt compuse din 26 de atoli naturali divizati in 20 de zone administrative. Cuvantul atol in limba maldiva descrie o insula de corali sub forma de inel inconjurand o laguna. Insulele imbraca o mare varietate de forme: semiluna, inima sau aproape circulara. Nici una nu este situata la mai mult de 6 ft deasupra nivelului marii si numai 203 dintre ele sunt locuite.

Capitala Insulelor Maldive este Male, care poarta de altfel si numele principalului atol. Din Male se efectueza transferul cu salupa sau cu alte tipuri de ambarcatiuni catre toate insulele.

Selectii hoteluri Maldive, vacanta la plaja, oferte Maldive

Pentru vacanta dvs va pregatim hoteluri din Maldive, selectii cazare & oferte Maldive la plaja, avion cu plecare din Bucuresti. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.