••• Home » Franta »
Monte Carlo - Monaco

Monte Carlo - Monaco

Monte Carlo - Monaco, descriere destinatie

De la deschiderea cazinoului din secolul 19, Monaco a devenit o destinatie turistica mondiala. Clima temperata, peisajele uimitoare si istoria diversificata atrag din ce in ce mai multi turisti annual pentru a petrece un sejur intre magie si vis, intr-o lume a celor frumosi si bogati. Monaco este situat cum nu se putea mai bine: intre munte si litoral, cu gradini minunate, cu multe oferte culturale si sportive, hoteluri si restaurante de cea mai inalta calitate si plaje de invidiat.

Monte Carlo este cel mai populat oras din Monaco cunoscut pentru cazino si aici parca toate lucrurile sunt construite pentru a-ti face o vacanta romantica , cu posibilitati de cazare in hoteluri luxoase si confortabile. Monte Carlo este cea mai bogata zona administrativa a Monaco-ului, dar nu este capitala tarii, caci Monaco nu are capitala.

Cel mai frumos moment in care poti vedea Monte Carlo este la rasarit, intr-o zi de vara. O plimbare pe litoral dupa o noapte petrecuta intr-unul din numeroasele localuri, pe una din plajele superbe, langa un ponton luminat, caci in Monte Carlo marea este luminata cu ajutorul numeroaselor becuri subacvatice, pentru ca apoi sa urci pe munte si sa privesti rasaritul. In vara 2009 Monte Carlo va asteapta cu oferte de charter atractive, cu posibilitati de cazare in hoteluri confortabile, romantice, la preturi accesibile.