••• Home » Grecia » Atena »
Breeze Boutique

Breeze Boutique   

 
Atena, Grecia vezi pe harta

Hotel Breeze Boutique din Atena este situat la 5 min. de mers pe jos de Omonia Square, National Theatre of Greece, 7 min de Athens City Hall, 10 min de National Archaeological Museum of Athens si Pedion Areos. Complexul dispune de 70 camere confortabile dotate cu: baie proprie, halate de baie, papuci, articole de toaleta, uscator de par, aer conditionat, incalzire centrala, Tv satelit, telefon, minibar, frigider, seif, acces internet.

Alte facilitati oferite de la Breeze Boutique: salon pentru servirea micului dejun, acces internet wireless, bar/ lounge, cafenea/ cafenea, room service, curatatorie chimica, spalatorie, facilitati pentru afaceri.

VARIANTA I Atena 2023 ... din: 30.04, 21.05, 04.06


Loc in camera dubla    559 Euro/ pers

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
Zboruri directe Bucuresti - Atena - Bucuresti, Compania TAROM
Taxele de aeroport
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hotel Breeze Boutique 4* situat central, sau similar
Tur de oras Atena cu autocar si ghid local
Ghid local pentru vizita la Acropole si Muzeul Acropolei
Tur pietonal cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
Asigurare travel covid protection
Taxa de oras (se achita individual la receptia hotelului) aprox 3 Euro/camera/noapte la hoteluri 4*

GRUP MINIM: 30 persoane
Pentru grup 25-29 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

DETALII PROGRAM:
Ziua 1 | Bucuresti-Atena
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la biroul de informatii la ora 14:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:40 si aterizare la Atena la ora 18:20. Suntem in capitala Greciei, locul de nastere al democratiei si leaganul civilizatiei moderne. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare la Hotel Breeze Boutique 4* situat central sau similar. Detalii hotel

Ziua 2 | Atena-Acropole, Muzeul Acropolei-Cap Sounion
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic de oras Atena cu ghid local care cuprinde Stadionul Panateneean Callimarmaron, Templul lui Zeus Olimpianul, Piata Syntagma cu Palatul Parlamentului si celebrii evzoni, "Trilogia neoclasica" (Universitatea, Academia și Biblioteca Nationala), Piata Omonia. Si, cum nici o vizita in Atena nu este completa fara Acropole si noul Muzeu al Acropolei, le vom vizita impreuna cu ghidul local (biletele de intrare se achita la fata locului). Cele mai importante monumente sunt din secolul de aur al lui Pericle (Sec al V-lea i.Hr.): Propileele, templul Athenei Nike (Athena Victorioasa), Erehteionul-elegantul templu al Cariatidelor si desigur Parthenonul-cel mai mare si cel mai important monument al civilizatiei grecesti care inca din antichitate a impresionat prin rafinamentul arhitectural si prin proportiile sale perfecte. Dupa-amiaza va propunem, optional, Excursie la Cap Sounion pentru apus de soare la Templul lui Poseidon (Fenomen unic in lume !) cu servirea unei mese pescaresti la o taverna traditionala greceasca cu o panorama de exceptie asupra marii. Cazare la Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 3 | Atena-Insulele Poros-Aegina-Hydra
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau optional, Excursie in Insulele Poros-Aegina-Hydra. Ne apropiem mai intai de Poros, insula care inspira la pace, romantism si relaxare, imbodobita cu paduri de pini ce ajung pana pe crestele stancoase, acolo unde marea uda pamantul, dar si cu plaje de nisip si privelisti spectaculoase care dau sentimentul de libertate deplina. Urmatoarea oprire este in  insula, care potrivit mitologiei grecesti, a fost denumita astfel dupa  Aegina, zeita de care Zeus s-a indragostit, dar pe care Hera a aruncat-o in exil impreuna cu fiul nascut din dragostea lor. Luam amestecul de frumusete si poveste si ii adaugam o masura de cultura si istorie, ajungand in Hydra, denumita astfel datorita multitudinii de izvoare de aici. Cazare Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 4 | Atena-Peloponez
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau optional Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponezul, leaganul civilizatiei minoice, impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Epidaurus si Micene, unde vom vizita cetatea antica si Mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Cazare Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 5 | Atena-Delfi
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plaja, vizite individuale sau optional excursie la Delfi cu pranz inclus pentru vizitarea celui mai important Oracol al lumii antice. Situat pe versantul Muntelui Parnassus, Templul de la Delfi, inchinat zeului Apollo, era considerat de catre grecii antici centrul lumii. Oracolul de la Delphi era consultat in toate aspectele vietii,de la probleme politice si militare la cele domestice. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Cazare Hotel Breeze Boutique 4* sau similar.

Ziua 6 | Atena-Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Predarea camerelor se face pana la ora 11:00. Va invitam alaturi de insotitorul de grup la o ultima plimbare pe strazile pline de farmec ale Atenei sau va sugeram o vizita individuala la doua dintre cele mai cunoscute Muzee ale Atenei: Muzeul National de Arheologie-cel mai mare si cel mai popular muzeu al Atenei (colectia sa vasta cuprinde comori dezgropate din Micene de Heinrich Schliemann, un aranjament coplesitor de statui care include cele mai vechi figurine grecesti datand inca din anul 2000 i.Hr., fresce din insula vulcanica Santorini si multe altele) si Muzeul Benaki-primul muzeu independent din Grecia (care detine peste 40.000 de piese care ilustreaza dezvoltarea istorica si culturala a lumii grecesti). Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:10 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda la ora 20:45.

Excursii optionale:
Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Cap Sounion:
Tarif: 85 Euro/persoana si include: transport autocar, cina pescareasca la restaurant local si insotitor de grup.

Excursie in Peloponez cu pranz inclus:
Tarif: 100 Euro/persoana si include: excursie cu autocarul in Peloponez, biletul de intrare la Epidauros, pranz traditional in Mycene, ghid insotitor. Optional, bilet de intrare la Mycene 12 Euro/persoana, pentru cine doreste sa vada ruinele din interior.

Excursie in Insule Poros-Aegina-Hydra:
Tarif: 115 Euro/persoana si include: transfer hotel-port-hotel, bilet croaziera, pranz, insotitor de grup.

Excursie la Delfi:
Tarif: 100 Euro/persoana si include: transfer autocar, pranz la restaurant local, bilet de intrare, insotitor de grup.

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:
> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
> Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
> Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
> Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

VARIANTA III Atena 2023 ... din: 31.05, 17.06, 15.07, 12.08, 02 si 30.09


Loc in camera dubla    489 Euro/ pers

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti - Atena - Bucuresti cu compania AEGEAN AIRLINES sau TAROM;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Atena;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis);
ghid local vorbitor de limba romana pentru Atena;
insotitor de grup din partea agentiei;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport si catering incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2022. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
taxele de oras/ statiune: 3 Euro/ persoana/ zi - aceste taxe se achita direct la hotel;
asigurarea medicala de calatorie cu extinderea beneficiilor in contextul Covid-19 (optionala - recomandata);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 10 EURO/persoana - se practica in Grecia, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

GRUP MINIM: 25 persoane
Supliment grup 15 - 24 persoane: 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 21 zile inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

DETALII PROGRAM:
Ziua 1: BUCURESTI - ATENA
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa AEGEAN AIRLINES cu destinatia Atena. Transfer si cazare la hotel Breeze Boutique Hotel 4* (sau similar) in Atena. Orarul de zbor al fiecarei plecari se regaseste mai jos.
Ziua 2: ATENA
Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena, pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita optionala la Akropolis cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pret informativ: 23 Euro / persoana). Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza va propunem masa pescareasca, pe malul marii la o taverna specifica zonei. Excursia continua spre Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Pret informativ: 85 Euro/persoana pentru un grup minim de 25 persoane - include transport cu autocarul, ghid local, masa pescareasca, vin local, apa minerala si sucuri racoritoare.
Ziua 3: MYCENE - EPIDAVROS - NAFPLIO - CANALUL DE CORINT (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Peloponez (tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, vizitarea Palatului cu renumita “Poarta Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII, prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani. Oprire pentru fotografii si timp liber pentru masa de pranz (optional) in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret informativ: 75 Euro / persoana (grup 15 platitori) ce include: transport cu autocarul, ghid local vorbitor de limba romana. Seara revenim in Atena pentru cazare.
Ziua 4: CROAZIERA LA INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari sau vizite individuale. Optional, croaziera de o zi in Golful Saronic (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret informativ: 120 Euro / persoana (dejun inclus). Program folcloric pe vas. Se asigura transport cu autocarul la / de la punctul de imbarcare. Intoarcere la hotel.
Ziua 5: ATENA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport, imbarcare si sosire la Bucuresti, in functie de orarul de zbor mentionat mai jos (in functie de datele de calatorie).

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Breeze Boutique ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru Breeze Boutique va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii*
Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Breeze Boutique:

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • bar de zi
 • incalzire centrala
 • punct informatii turistice

Hoteluri similare cu Breeze Boutique:

Alte destinaţii din Grecia