••• Home » Ungaria » Budapesta »
Alfa Art

Alfa Art   

 
Budapesta, Ungaria vezi pe harta

Hotel Alfa Art din Budapesta este situat la 15 minute cu masina de Baile Termale Szechenyi si de cladirea Parlamentului (9,4 km distanta). Complexul ofera cazare in 160 spatii de cazare amenajate moderns is dotate cu: baie proprie, TV satelit, acces internet WiFi, telefon, minibar, seif, aer conditionat / incalzire.

Alte facilitati oferite la hotel Expo Congress: lift, restaurant, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, acces internet WiFi, sauna, parcare.

Revelion 2024 Budapesta


Loc in camera dubla     389 Euro / pers

Supliment camera single: 289 Euro / persoana

Supliment camera single: 235 Euro / persoana
(camerele single sunt in numar limitat si se confirma la cerere, in limita disponibilitatilor)
Reducere pentru a treia persoana adulta in camera dubla cu pat suplimentar: 20 Euro
Reducere pentru copil 2 - 11.99 ani in camera dubla cu doi adulti: 20 Euro

Servicii incluse:
transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
4 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta, la hotel 3*;
tururi panoramice si pietonale cu ghid local, conform programului in Budapesta si la Cotul Dunarii;
insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse:
asigurarea medicala de calatorie cu extinderea beneficiilor in contextul Covid-19 (optionala - recomandata);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
Cina festiva de Revelion: 150 EURO/ persoana;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana - se practica in Ungaria, se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

GRUP MINIM: 40 persoane
Pentru un grup de 35-39 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana.
Pentru un grup de 30-34 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/ persoana.
Pentru un numar mai mic de 30 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 30 zile inainte de plecare. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la cazare si transport) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

DETALII PROGRAM:
ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI - BUDAPESTA - 850 KM
Intalnire in fata Garii de Nord (vis a vis de coloane) la ora 03:00. Plecare din Bucuresti la ora 03:30 cu autocarul pe traseul: Valea Prahovei - Brasov - Sibiu - Orastie - Sebes - Deva - Timisoara - Arad (sunt posibile si imbarcari din orasele de pe traseu, daca se solicita acest lucru la inscriere). Dupa masa trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Dupa amiaza sosire la Budapesta si cazare la Alfa Art Hotel 3* (sau similar) in Budapesta. Seara timp liber sau, optional, croaziera si cina pe Dunare intre Buda si Pesta: welcome drink-vin spumant, preparate calde, preparate reci si salate (bufet suedez). Bauturi: vin Tokay si apa minerala. Pret informativ: 50 EURO/ persoana.

Ziua 2 (30.12): BUDAPESTA - PARNDORF - VIENA - BUDAPESTA (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau optional va propunem o excursie de o zi in capitala Austriei si shopping la Parndorf. Sosire in Viena si intalnire cu ghidul local, in jurul orei 10:30. Viena este un centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele sale. Orchestra Filarmonica din Viena este considerata una dintre cele mai bune orchestre din lume. Universitatea din Viena, intemeiata in 1365, este cea mai veche universitate din lumea germanica. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. Timp liber pentru cumparaturi pe Mariahilferstrasse. La intoarcerea spre Ungaria, vom opri la Parndorf pentru cumparaturi. Seara cazare la Budapesta la acelasi hotel. Pret informativ: 60 EURO/ persoana, minim 25 platitori.

Ziua 3 (31.12): BUDAPESTA
Dupa micul dejun, intalnire cu ghidul local si in continuare, vom face un tur panoramic al orasului cu autocarul, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Timp liber la dispozitie pe cea mai importanta artera comerciala a capitalei Ungariei, Vaci Utca. Pregatiri pentru seara de Revelion. Timp liber la dispozitie. Seara, participare la Cina Festiva de Revelion (se achita optional la inscriere), organizata la restaurant, cu meniu complet, bauturi locale, alcoolice si racoritoare incluse si sampanie la ora 12 noaptea. Tarif informativ 150 EURO/ persoana.
La multi ani 2024!

Ziua 4 (01.01): COTUL DUNARII (230 KM)
Mic dejun. Dupa micul dejun pornim impreuna cu ghidul local, spre Cotul Dunarii. Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, situat pe malul Dunarii si orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, unde se afla Bazilica Episcopala, in care au fost incoronati toti regii maghiari. La intoarcere vom trece si pe langa Visegrad, fosta resedinta a lui Matei Corvin. Dupa amiaza, intoarcere la Budapesta si cazare la acelasi hotel. Seara, va propunem optional, cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-o crama din secolul XIII. Tarif informativ 40 EURO/ persoana, minim 20 platitori.

ZIUA 5 (02.01): BUDAPESTA - BUCURESTI - 850 KM
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti cu autocarul pe traseul: Arad - Timisoara - Deva - Orastie - Sebes - Sibiu - Brasov - Valea Prahovei (sunt posibile debarcari din orasele de pe traseu).

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Alfa Art ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru Alfa Art va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii*
Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Alfa Art:

Facilitati camere:

 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • parcare
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sauna

Alte destinaĊ£ii din Ungaria