••• Home » Italia » Roma »
American Palace

American Palace   

 
Roma, Italia vezi pe harta

Hotel American Palace este situat in zona financiara a capitalei Italiei, Roma, la 50 metri de statia de metrou Laurentina care face legatura cu centrul orasului. Hotelul dispune de 164 camere dotate cu: aer conditionat/incalzire centrala, TV-satelit, telefon, minibar, conexiune internet, baie cu dus si uscator de par.

Alte facilitati la hotel American Palace: restaurant, bar, room-service, sala de gimnastica, sali de conferinta, parcare.

Revelion 2024 Roma ... 29.12 - 03.01


Loc in camera dubla    759 Euro/ pers

Supliment camera single: 229 Euro/ pers
Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copil): 755 Euro
Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

Servicii incluse:
transport cu avionul Bucuresti - Roma - Bucuresti cu compania TAROM;
5 nopti cazare cu mic dejun in Roma la hotel 4* standard local;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
insotitor roman de grup
taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna iunie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii neincluse:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno cu extensie COVID (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana - se practica in Italia, se achita la sosirea in Roma;
taxele hoteliere locale: 6 EURO/noapte/persoana in Roma pentru hotel 4* (se achita personal, la receptia hotelului);
cina festiva de Revelion (optionala).

GRUP MINIM: 25 persoane.
Supliment 20-24 persoane: 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Detalii program:
ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI - ROMA
Intalnire la ora 08:00 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 10:50. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 12:00. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la Hotel American Palace 4* standard local sau similar.

ZIUA 2 (30.12): ROMA - VIZITA OPTIONALA LA VATICAN
Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 65 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale.

ZIUA 3 (31.12): ZI LIBERA IN ROMA SAU EXCURSIE LA TIVOLI (OPTIONAL)
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Tivoli, un oras spectaculos. Vom vizita palatul, cu fascinantele fresce care au apartinut Cardinalului Ipolito D'Este (fiul Lucretiei de Borgia) si celebrele gradini ale palatului, cu fantanile minunate, cascadele uluitoare si copacii centenari.   Pret informativ: 75 EURO/ persoana, minim 20 participanti. Timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion la un restaurant local (detalii suplimentare vor fi furnizate la o data ulterioara) . Cazare in Roma.

ZIUA 4 (01.01): LA MULTI ANI 2024! ROMA
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).

ZIUA 5 (02.01): ROMA - EXCURSIE OPTIONALA LA FLORENTA
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Pret informativ: 120 EURO/persoana, minim 20 platitori.

ZIUA 6 (03.01): ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:50. Sosire la Bucuresti la ora 16:05.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
29.12: Bucuresti 10:50 - Roma 12:00 (durata zborului: 2h 10min)
03.01: Roma 12:50 - Bucuresti 16:05 (durata zborului: 2h 15min)

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul American Palace ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru American Palace va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii*
Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la American Palace:

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • bar de zi
 • incalzire centrala
 • parcare
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sali de conferinte

Alte destinaţii din Italia