••• Home » Romania »
Baile Felix

Baile Felix

Baile Felix, descriere destinatie

Baile Felix este situata in nord-vestul Romaniei la 9 km distanta de Oradea si 22 km de frontiera Bors. Asezarea statiunii in Campia Crisurilor la o altitudine de 140 m face ca iernile sa fie blande si verile temperate cu un climat continental moderat de ses.

Statiunea balneoclimaterica este renumita prin bazele de tratament de care dispune ce cuprind: instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru elongatii sub apa, instalatii pentru electro si hidro terapie, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu ape termale, sauna, piscine acoperite si in aer liber, sali de gimnastica medicala etc.

La Baile Felix se pot trata: afectiuni reumatice inflamatorii si degenerative (spondiloza si poliartroza), afectiuni post-traumatice, neurologice periferice si centrale, afectiuni ginecologice, cat si bolile endocrine, de nutritie si metabolism.

Cele mai importante obiective turistice din zona statiunii Baile Felix sunt: lacul termal cu nuferi (rezervatie naturala botanica), Muzeul Tarii Crisurilor din Oradea, Catedrala Ortodoxa - Biserica cu luna (in care se afla un mecanism unic in Europa care indica fazele lunii), ruinele cetatii din Oradea (construite in 1114 si 1131), Pestera Meziad, cat si Pestera Ursilor de la Chiscau.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Baile Felix, relaxare si tratament & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.