••• Home » Romania »
Olimp

Olimp

Olimp, descriere destinatie

Olimp este situata pe litoral, la tarmul Marii Negre, la 7 km. nord de orasul Mangalia. Numeroasele hoteluri amenajate elegant poarta numele unor provincii istorice romanesti (H.Banat, H.Transilvania, H.Maramures, H.Oltenia, H. Muntenia, H.Moldova, H.Dobrogea etc.). Statiunea constituie, de fapt, o parte a Statiunii Neptun. Hotelurile sunt asezate de-a lungul marii pe un dig natural la 20-30 m deasupra nivelului marii.

Olimp este un loc ideal atat pentru vacante cat si pentru tratament si dispune de plaje inguste recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale cat si de nisip de cea mai buna calitate. Aici se pot trata : spondiloza, reumatismul, infectii, stari post traumatismale (dupa operatii efectuate pe muschi, articulatii si oase, dupa entorse, luxatii si fracturi), paralizii si pareze, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura etc.

Posibilitatile de relaxare si distractii din Olimp sunt multiple: restaurante cu un bogat specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte si discoteci.

Pentru vacanta de vara 2020 pe litoralul Marii Negre
va pregatim selectii de hoteluri din Olimp, oferte de cazare la: