••• Home » Romania »
Predeal

Predeal

Predeal, descriere destinatie

Predeal este situat in centrul Romaniei, pe Valea Prahovei, intre raurile Prahova si Timis la poalele Muntilor Bucegi (in nord-est) si cele ale Muntilor Baiu (in nord-vest), la 142 km distanta de Bucuresti, 25 km de Sinaia si la 25 km de Brasov. Climatul montan cu veri racoroase si ierni friguroase face ca aceasta statiune sa fie de un real interes turistic in toate anotimpurile. Orasul Predeal este asezat la cea mai mare altitudine din Romania (intre 1000-1110 m ) oferind privelisti incantatoare si fiind recomandat atat pentru recreere cat si pentru refacere din convalescenta.

In cadrul statiunii Predeal veti beneficia de peste 5200 locuri de cazare repartizate in hoteluri, vile, cabane si camping. Punctele de atractie ale statiunii sunt cele 8 partii de schi cu grade diferite de dificultate care insumeaza aproximativ 10 km lungime, 2 telescaune si 3 teleski-uri, care deservesc partiile pe timp de iarna. In celelalte anotimpuri atractiile zonei sunt muntii din jurul orasului care ofera posibilitatea drumetiilor de neuitat si admirarea peisajelor.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejur de vara- toamna- iarna 2020, oferte speciale la hoteluri din Predeal, relaxare la munte & reduceri la cele mai populare unitati de cazare.