••• Home » Romania »
Saturn

Saturn

Saturn, descriere destinatie

Saturn este situat in imediata apropiere a orasului Mangalia (1 km.) si are plaja cea mai larga de pe litoralul romanesc. Cele 4 golfuri care dau un farmec aparte statiunii, sunt protejate de 5 diguri in forma de T.

Plaja este in stare foarte buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus acolo unde atinge, pe o portiune de 1km, latimea de 200m iar accestul la mare este foarte lejer. Capacitatea de cazare in statiune este de peste 14.000 locuri repartizate in hoteluri, moteluri, vile si pensiuni.

Posibilitatile de distractie si relaxare din Saturn sunt diverse: restaurante, baruri, cluburi de noapte, discoteci, terase, gradini de vara, teatru in aer liber, cesorii pentru practicarea sporturilor nautice (barci, hodrobiciclete, ski-jeturi, scutere etc.) toate creaza premiza petrecerii unui sejur de neuitat in Saturn.

Pe langa posibilitatile de agrement statiunea Saturn dispune de 21 de izvoare termale sulfuroase recomanate in tratarea bolilor digestive si reumatice. In zona se pot organiza drumetii (Calatis - o veche asezare romana) iar in podisul dobrogean aveti posibilitatea sa intalniti frecvent fenomenele carstice.

Pentru vacanta de vara 2020 pe litoralul Marii Negre
va pregatim selectii de hoteluri din Saturn, oferte de cazare la: