••• Home » Spania »
Barcelona

Barcelona

Barcelona, descriere destinatie

Barcelona (capitala regiunii Catalunia) este situata in nordul Spaniei cu iesire la Marea Mediterana, fiind o mare metropola europeana cu activitate economica foarte diversificata (al doilea oras spaniol ca numar de locuitori si suprafata, dupa Madrid). Arhitectura orasului este ademenitoare pentru turisti iar posibilitatile de recreere si distractie foarte numeroase fac din Barcelona unul dintre cele mai vizitate orase din Europa.

Multitudinea de monumente, constructii arhitecturale romane, gotice sau din perioada renasteri se imbina perfect cu realizarile ultimilor 100 ani. Marele arhitect Antoni Gaudi a lasat in Barcelona realizari arhitecturale geniale (Sagrade Familia, La Pedrera). Clima mediteraneana, oamenii, plajele, magazinele si atmosfera creata va invita sa cunoasteti adevaratele placeri ale vietii (cel mai placut si romantic oras european).

Intotdeauna veti gasi ceva de facut in Barcelona. Orasul are peste 50 muzee (cel mai cunoscut fiind Muzeul National de Arta Cataluniana), expozitii cu colectii permanente ale artistilor Picasso, Joan Miro si Antoni Tapies. Alte repere culturale sunt: Festivalul de Vara Grec (o zi cu teatru, muzica si dans) si Festivalul de muzica jazz, flamenco si muzica clasica. Metropola va poate da posibilitatea de recreere si distractie si prin plajele sale de la tarmul Marii Mediterane (Plaja Olympic Marina), parcuri de distractii (Tibidabo Amusement Park si Parc de la Ciutadella) si posibilitati de sport nautic (Port Vell).

Nu pierdeti o plimbare pe jos pe renumitul bulevard La Rambla, plin de artisti, standuri de flori, cafenele, magazine, baruri, restaurante etc. Centrul istoric este inconjurat de o admosfera boema, gasita, mai ales, in zonele Gothic Quarter, Ribera si cartierul Raval.

Pentru vacanta dvs. va pregatim oferte speciale de sezon selectii Barcelona 2015, hoteluri populare, cazare & transport avion cu plecare din Bucuresti. Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale. Petreceti primavara-vara 2015 in cele mai reprezentative unitati de cazare din Barcelona.