••• Home » Spania »
Costa Del Sol

Costa Del Sol

Costa Del Sol, descriere destinatie

Costa Del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei. Pozitia de amplasare, excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevilia, Cadiz, Malaga si Cordoba. Datorita climei foarte blande, in aceasta zona, sezonul turistic dureaza, practic, tot anul. Posibilitatile de distractie sunt diverse; de la renumitele plaje, soare, mare si distractii pana la viata tumiltoasa de noapte, cu multe discoteci, pub-uri, baruri si restaurante. Cele mai cunoscute statiuni pe pe Costa Del Sol sunt: Marbella, Benalmadena, Torremolinos, Fuengirola si Estepona.

Cea mai importanta statiune de pe Costa Del Sol este Marbella datorita calitatii exceptionale a infrastructuri si a serviciilor pe care le ofera. Dezvoltata in jurul Portului Banus statiunea este reprezentativa si prin obiectivele turistice oferite: piata Los Naranjos, Primaria, Casa del Corregidor, Iglesia Mayor de la Encarnacia'n, fortareata araba, Fundatia Museo del Grabado Espanol Comtemporaneo, Parcul Natural Sierra de las Nieves, Marbella Golf & Country Club, Santa Clara Golf, Cabopino Golf Marbella si Golf Rio Real.Plaje renumite: Casablanca, Artola Cabo Pino, El Pinillo, El Alicate si Nueva Andalucia.

Statiunea Benalmadena este asezata de la muntii Mijas pana la Marea Mediterana, in trepte, favorizand o panorama deosebita. Aici veti avea posibilitatea sa vizitati Castelul Bil-Bil (construit in 1934), un parc de distractii international, gradinile Muro, portul (unul din cele mai frumoase locuri de promenada), acvarium. Benalmadena este recunoscuta mai ales prin plajele sale: Santa Ana, Torrequebrada, Malapesquera, Maites si La Vibora.

Statiunea Fuengirola este asezata in jurul orasului andaluz cu acelasi nume. Obiectivele turistice importante ale statiunii sunt: Biserica Nuestra Seaora del Rosario, Castelul Sohail, ruinele asezarilor umane fenopunice, Torreblanca, Finca del Secretario, Gradina Zoologica Municipala, Parcul Acvatic, Parcul Fluvial Sohail, Palacio de la Paz, Mijas Golf, Hipodromul. Plaje: Carvajal, Torreblanc, Playa de Fuengirola, Los Boliches si Santa Amalia.

Statiunea Torremolinos este situata la 12 km. distanta de Malaga / Costa Del Sol. Aici veti avea posibilitatea sa va relaxati pe plajele: La Carihuela, Bajondillo, Los Alamos si Playamarcat si sa vizitati: biserica parohiala Nuestra Senora del Carmen, la Casa de los Navaja, la Torre de Pimentel/Molinos si Cortijo del Tajo. Statiunea Estepona este renumita prin: Biserica Nuestra Senora de los Remedios (construita in secolul al XVIII-lea), Turnul Vechii Parohii, Castelul San Luas, Torre del Rao, Sazcoala de Arta Ecvestra Costa del So, Club de Golf El Coto, Estepona Golf, Atalaya Golf & Country Club, El Paraiso Golf Club, Parcul Natural Sierra de las Nieves cat si plajele: Arroyo Vaquero, El Padron, La Rada, Costa Natura si Torre del Cristo.

Selectii hoteluri Costa Del Sol, vacanta oferte Costa Del Sol

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Costa Del Sol, selectii cazare early booking, oferte Costa Del Sol, transport avion cu plecare din Bucuresti si Cluj Napoca. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.