••• Home » Spania »
Mallorca

Mallorca

Mallorca, descriere destinatie

Mallorca este perla insulelor Baleare, unde vremea este frumoasa tot timpul anului. Padurile de pin, golfurile cu nisip alb, marea turcoaz cat si viata de noapte activa sunt doar cateva din motivele pentru care sa alegeti aceasta destinatie. Mallorca este cea mai mare dintre insulele Arhipelagului Balear iar varful cel mai inalt al insulei este Puig Maior (1145 m ) si capitala Palma. Clima este tipic mediteraneana, vara este cald si uscat, iarna este racoare cu multe ploi. Bucataria mallorcana este speciala, datorita modului unic si al fanteziei cu care sunt folosite ingredientele (stafide, migdale, diferite specii de peste, ulei de masline etc.).

Dintre bauturile alcoolice sunt specifice palinca de anason si vinurile, iar dintre cele nealcooice sucul proaspat de portocale si laptele de migdale. Pe insula exista numeroase firme de inchiriere de masini si de motociclete. In partea nordica a insulei se gasesc stanci abrupte, iar pe cea sudicaplaje lungi de multi kilometri cu nisip fin. Informatii utile: steagurile de culoare rosie de pe plaja semnalizeaza faptul ca sunt valuri mari si baia in mare este strict interzisa, steagul galben inseamna ca se poate face baie, dar cu prudenta, iar steagul verde ca se poate face baie fara nici o problema.

Pe perioada sejurului in Mallorca veti putea opta pentru urmatoarele excursii optionale oferite de partenerii nostrii locali: Casino ,Come, fly with me' (spectacol nocturn), Es Foguero- Spanish Show (Flamenco-Musical ,Carmen'), Son Amar- Dinnershow (cina cu spectacol divertisment), Pollenca' Formentor, Valldemossa si La Granja, Grota ,Drach', Turul Insulei Mallorca si Valldemossa, Excursie la Ibiza, Aquarium, Marineland, Pestera Dragonului, Catamaranul Magic, Palma City, Pirates Magalluf etc.

Selectii hoteluri Mallorca, vacanta la plaja, oferte Mallorca

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Mallorca, selectii cazare early booking, oferte Mallorca, charter avion cu plecare din Bucuresti si Cluj Napoca. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.