••• Home » Tunisia »
Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet, descriere destinatie

Yasmine Hammamet, cea mai noua statiune din Tunisia, este situata la doar o ora de aeroportul din Tunis si 6 minute de mers su masina de Hammamet. Aici veti gasi cele mai noi hoteluri de top ( peste 45 hoteluri de 3, 4 si 5* ) asezate de-a lungul plajei pe distanta a 4 km, cele mai bune restaurante, gradini si strazi largi cu palmieri.

Adevarate atractii specifice peninsulei Cap Bon sunt gradinile imense de iasomie, trandafiri si portocali. In cadrul statiunii Yasmine Hammamet, pe langa relaxare, puteti beneficia de sporturi de apa, calarit sau golf pana la tratament cu ape minerale. Cele mai renumite restaurante din statiune sunt ,,Chez Achour', ,,La Brise' si ,,La Republique' , dar la majoritatea restaurantelor puteti incerca din traditionala bucatarie araba .

O alta atractie a statiunii este Medina, construita intr-o maniera tipica tunisiana, situata in centrul statiunii, un spatiu cultural, ce adaposteste un complex rezidential format din case de locuit traditionale (Dars si Foundouks), piete (souk-uri) unde se gasesc obiecte artizanale si din ceramica specifice locale, teatre, discoteci, muzee, restaurante cat si un parc tematic ,,Le Carthago'.

La doar 5 km. distanta de statiune sunt amenajate 2 terenuri de golf, Yasmine si Cytrus. Portul de yahturi din Yasmine Hammamet se remarca datorita proportiilor si caracteristicilor tehnice deosebite, fiind in acelasi timp cel mai important port de agrement situat pe malul stang al Marii Mediterane ( peste 740 vapoare ). Portul face legatura cu Sicilia.