••• Home » Turcia »
Kusadasi

Kusadasi

Kusadasi, descriere destinatie

Kusadasi este un oras-port situat pe coasta de vest a Turciei, la Marea Egee si este una dintre principalele destinatii turistice pe litoralul din Turcia. Are un climat tipic mediteranean, unde soarele straluceste 300 zile pe an, iar plajele cu nisip fin, apa limpeda cat si numeroasele posibilitati de distractie si cazare ofera tot ceea ce este necesar petrecerii unei vacante de neuitat.

Cele mai cunoscute plaje cu nisip fin de pe litoralul din Kusadasi sunt: Baradan Bay, Pamucak Beach, Kustur Beach, Sunset Beach, Club Downtown Beach, Ladies Beach, Green Beach, Long Beach. In nici un caz nu poti pleca din Kusadasi daca nu ai trecut pe la unul din parcurile acvatice de aici (Adaland, Aqua Fantasy, Aqualand), daca nu ai incercat un jeep sau horse safari, nu te-ai distrat la o seara turceasca traditionala, nu ai incercat scuba diving in Marea Egee si nu te-ai relaxat la un masaj in hamam (baie turceasca).

Oferta de cazare din Kusadasi este larga si bogata, hoteluri de 4 si 5* ce ofera conceptul All Inclusive sau Ultra All Inclusive, dar puteti gasi hoteluri ce ofera pachete turistice cu demipensiune (mic dejun si cina) sau numai varianta cazare cu mic dejun.

Selectii hoteluri Kusadasi, vacanta la plaja, oferte Kusadasi

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Kusadasi, selectii cazare early booking, oferte Kusadasi sejur individual ( transport propriu ) & charter avion, zbor cu plecare din Bucuresti si Cluj Napoca. Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.