••• Home » Austria »
Zell Am See

Zell Am See

Zell Am See, descriere destinatie

Zell am See este cunoscuta ca fiind o destinatie montana alpina austriaca cat si a traditiei istorice care dateaza inca din secolul al VIII - lea. Atractia principala este lacul Zell, situat in mijlocul statiunii. In jurul lacului sunt construite numeroase cafenele, baruri, discoteci si restaurante unde puteti incerca diferite specialitati austriece si nu numai.

Zell am See face parte din Paradisului Regiunilor Sportive din Europa (Europa Sport Region Ski Paradise) cu numeroase posibilitati pentru schi dar si pentru practicarea altor sporturi: snowboard, sanius, curling, patinaj, hockey, plimbare cu sania, echitatie etc. Alte atractii din statiune: Turnul Kastner, Castelul Rosenberg, Biserica Paris.

Datorita amplasatii in apropierea Ghetarului Kitzsteinhorn (3.203 m), Zell am See este o destinatie perfecta pentru iubitorii sporturilor pe zapada pe toata perioada anului. Pe timpul verii, din Zell Am See aveti posibilitatea de a face drumetii in muntii din imediata apropiere, pe renumitele trasee special amenajate, puteti practica mountain biking, alpinism sau sporturi acvatice pe lac.

Prin amenajarea mai multor terenuri de golf statiunea a devenit o atractie si pentru iubitarii acestui sport. In Zell Am See gasiti numeroase posibilitati de cazare, de la hoteluri si pensiuni de 4-5* pana la vile si apartamente confortabile.

Selectii hoteluri Zell Am See, vacanta la ski, oferte Zell Am See

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Zell Am See, vacanta speciala & oferte Zell Am See, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Zell Am See pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.