••• Home » Bulgaria »
Albena

Albena

Albena, descriere destinatie

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta Marii Negre si este situata la 30 km. de aeroportul international din Varna (Bulgaria) beneficiand de o locatie excelenta. Plaja are 5 km lungime si 150 m latime, intinzandu-se de-a lungul golfului.

Serviciile de o inalta calitate sunt diversificate, de la terenuri de sport, baruri de noapte si discoteci, sali de conferinta, baze de tratamente balneo si de infrumusetare pana la hoteluri construite sau renovate recent (peste 42 hoteluri de 2-5*). In statiunea Albena sunt amenajate: 19 piscine cu apa minerala, 13 terenuri de tenis, 7 terenuri de fotbal, 12 piste pentru bowling, un club modern de calarie, o sala multifunctionala pentru sporturi (11 sporturi diferite pot fi practicate in acelasi timp) cat si posibilitatea practicarii zborului cu elicopterul sau cu mini avionul pentru admirarea din inaltul cerului a statiunii si impuejurimii.

Datorita multiplelor facilitati oferite copiilor (in special gradinite) Albena este recomandata in special familiilor cu copii. In apropierea statiunii aveti posibilitatea sa vizitati Rezervatia Naturala Baltata, o combinatie exceptionala intre peisajele marine si padure exotica.

Selectii hoteluri Albena, vacanta la plaja, oferte Albena

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Albena, selectii cazare early booking All Inclusive sau Ultra All Inclusive, oferte Albena sejur individual ( transport propriu ). Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.