••• Home » Egipt »
Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh, descriere destinatie

Sharm El Sheikh (cea mai apropiata destinatie exotica ) este situat in sudul peninsulei Sinai, la Marea Rosie in Egipt. Aici veti gasi hoteluri de toate categoriile, de la cele mai accesibile (hoteluri de 3* si 4*) pana la hoteluri de lux de 5*. Caracteristicile cele mai importante ale litoralului din Sharm El Sheikh sunt: caldura soarelui, marea cu apa cristalina, nisipul fin si multa, multa distractie.

Recifurile de corali sunt situati foarte aproape de plaja, Sharm El Sheikh fiind o adevarata Mecca pentru pasionatii de scufundari sau snorkeling.
La majoritatea hotelurilor veti gasi echipamentele adecvate cat si instructori care sa va initieze in aceste adevarate provocari. O alta atractie deosebita din Sharm El Sheikh este privelistea deosebita, o imbinare a muntelui cu marea.

Centrul statiunii, Naama Bay, se transforma seara intr-o adevarata mare de lumini iar turistii sunt permanent in cautare de magazine, cazinouri sau terase. Pasionatii de cumparaturi au la dispozitie magazine la tot pasul unde pot cumpara bijuterii din aur si argint, articole din piele sau suveniruri la preturi accesibile.

Doritorii de excursii optionale pe perioada sejurului in Sharm El Sheikh nu sunt uitati, pentru ei, partenerii nostrii- operatorii locali de turism- organizeaza vizitarea obiectivelor culturale: Manastirea Sf. Ecaterina si Muntele lui Moise, vizite la Piramide, la Muzeul de Egiptologie din Cairo cat si aventura in desert, jeep safari, scuba diving si snorkeling in golfurile din Sharm El Sheikh si in jurul insulei Tiran etc.

Selectii hoteluri Sharm El Sheikh, oferte Sharm El Sheikh

Pentru vacanta dvs va pregatim sejur la plaja cu reduceri last minute & early booking hoteluri din Sharm El Sheikh, selectii cazare de lux, oferte Sharm El Sheikh All Inclusive & Ultra All Inclusive, charter avion cu plecare din Bucuresti. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.