••• Home » Exotice »
Riviera Maya

Riviera Maya

Riviera Maya, descriere destinatie

Riviera Maya este o zona turistica din Mexic situata in partea de est a peninsulei Yucatan intre orasele Playa del Carmen si Cancun. Riviera Maya este renumita pentru popularele sale hoteluri cu servicii All Inclusive dar si pentru turismul istoric din zona, boutique hotelurile cu atmosfera mai linistita, restaurantele insirate de- a lungul drumului de costa care traverseaza zona cat si plajele splendide.

Riviera Maya este recomandata si pentru activitatile acvatice din zona, cunoscut fiind faptul ca Bariera de Corali incepe in aproprierea orasului Cancun, traverseaza Rivirea Maya si continua spre sud pana in Guatemala fiind al II - lea din lume ca lungime. Alte activitati practicate aici sunt: jet ski, snorkeling, scuba diving, inot cu delfinii, echitatie, navigatie, aventura in jungla cu ghid.
Arheologia este o alta atractie din zona, in Tulum, Chichen Itza si Coba fiind situate mai multe situri arheologice administrate de Institutul National de Arheologie din Mexic.

Pentru o vacanta perfecta:
- nu ratati vizitarea parcului temetic Xcaret, unul dintre cele mai spectaculoase din lume unde veti avea posibilitatea sa interactionati cu cultura mexicana
- explorati misterul pesterilor Maya din Aktun Chen, intoarceti-va in timp si descoperiti satul Maya
- plimbativa de-a lungul promenadei La Quinta Avenida si bucurati-va de mulltitudinea de baruri, restaurante si magazine
- prindeti bronzul perfect pe plajele matasoase Akumal
- faceti skorkeling in cel mai mare acvariu natural din lume Xel-Ha
- relaxati-va cu tratamente Maya in cadrul multiplelor centre Spa de pe Riviera Maya