••• Home » Grecia »
Zakynthos

Zakynthos

Zakynthos, descriere destinatie

Zakynthos este a III-a si cea mai sudica insula din Marea Ionica si este cunoscuta pentru frumusetea plajelor sale largi si nisipoase din statiunile: Vassilikos, Laganas, Kalamaki, Tsilivi, Alykes cat si pentru broastele testoase Caretta, specie protejata. Aici veti gasi vegetatia bogata si verde, cu plantatii de maslini, citrice si paduri de pini. Capitala are acelasi nume Zakinthos (Zante), este situata pe coasta de est, intr-un golf si este centrul comercial fiind si principalul port al insulei. Posibilitati de cazare sunt numeroase si sunt aplasate in apropierea plajelor intinse de pe coasta de nord, sud-est sau in sud.

Atractii turistice: Biserica Sf. Dionysios, cea mai mare si mai frumoasa de pe insula Zakynthos, Manastirea Anaphonitria - unde Sf. Dionysios, patronul insulei, a fost calugar, Pesterile Albastre din Agios Nikolaos, Castelul Venetian din Bohali (la 3 km de oras), Dealul Strani - cu o vedere magnifica spre mare, statiunea Volimes - celebra pentru covoarele si matasea fabricata manual, etc. Merita sa descoperiti aceasta destinatie plina de farmec, un amestec placut intre Grecia si Italia, capitala Zakynthos fiind cunoscuta in trecut sub denumirea ,,Venetia Sudului''.

Selectii hoteluri Zakynthos, vacanta & oferte Zakynthos

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Zakynthos, selectii cazare early booking, oferte Zakynthos charter avion cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi si Timisoara. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.