••• Home » Spania »
Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria, descriere destinatie

Gran Canaria face parte din Insulele Canare si este una dintre cele mai frumoase insule situat intre Tenerife si Fuerteventura. Insula Gran Canaria, cu intinse plaje aurii si interminabile dune din nisip alb, cu sate pitoresti si valoroase ansambluri istorice, este asezata in Oceanul Atlantic la 210 km de continentul african, fiind si singura destinatie europeana unde se poate face plaja tot timpul anului, temperatura medie anuala fiind de 24*C.

Cel mai inalt varf de pe insula este Pozo de la Nieves (1949 m) si Las Palmas este capitala insulei. Cele mai cautate statiuni sunt: Las Palmas, San Augustin, Playa del Ingles si Maspalomas. Posibilitatile de distractie sunt nenumarate: scufundari, surf, pescuit sportiv, ciclism, escalada, drumetii. In Gran Canaria exista numeroase terenuri de golf, parcuri tematice si de distractie pentru toata familia, cu restaurante, terase si cafenele care dau viata insulei.

Oferta de cazare in Gran Canaria este foarte diversificata: hoteluri de lux, hoteluri de 3, 4*, apartamente sau vile pitoresti. Gran Canaria are 133 plaje cu caracteristice si particularitati diferite, cu nisip aproape alb, apa transparenta si cristalina a Oceanului Atlantic. Vegetatia insulei te surprinde la fiecare pas: mango, papaya, palmieri, muscate, cactusi. In concluzie: Gran Canaria este locul unde puteti sa va petreceti o vacanta de neuitat !

Selectii hoteluri Gran Canaria, vacanta la plaja, oferte Gran Canaria

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Gran Canaria, selectii cazare early booking, oferte Gran Canaria cu transport avion plecare din Bucuresti. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.