••• Home » Spania »
Tenerife

Tenerife

Tenerife, descriere destinatie

Tenerife face parte din cadrul Arhipelagului Canare si este situata in nord-vestul Africii (apartine administrativ de Spania). Insula este situata la peste 1000 km distanta de Peninsula Iberica si la 115 km de coasta Marocului. Datorita varfului Teide (3718 m cel mai inalt din Spania) si a reliefului deosebit, Tenerife este foarte cunoscuta si vizitata. Aici puteti vizita ,,Defileul Diavolului'' si stancile ,,Los Gigantes''.

Datorita temperaturi ideale care nu coboara sub 20*C si nu depaseste 30*C Tenerife este denumita si ,,Insula Primaverii Eterne''.

Partea de sud a insulei (unde se afla si cele mai renumite statiuni: Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje) prezinta trasaturi diferite fata de zona nordica, fiind intotdeauna insorita.

Cele mai mari orase din nord sunt Santa Cruz (capitala), Puerto de la Cruz, La Orotava, Icod de los Vinos si Garachico. Un important punct de atractie in orasul Puerto de la Cruz este Parcul Loro, care prezinta cea mai mare si mai impresionanta colectie de papagali vii din lume, un spectaol cu lei de mare, un spectacol cu delfini, cel mai mare pinguinarium din lume. Aquariumul cu tunelul rechinilor, gorile, cimpanzei, tigrii, jaguari, pasari flamingo, crocodili, un cinematograf, restaurante etc.

Pe perioada sejurului in Tenerife veti putea opta pentru una din excursiile optionale: Parcul National Las Canadas-Teide, Croaziera pe Oceanul Atlantic, Insula La Gomera, Turul insulei Tenerife si Parcul Loro, Spectacol de flamenco Carmen Mota, Jungle Park, Siam Park, Aqualand.

Selectii hoteluri Tenerife, vacanta la plaja, oferte Tenerife

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Tenerife, selectii cazare de lux, oferte Tenerife early booking charter avion zbor cu plecare din Bucuresti. Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.