••• Home » Turcia »
Antalya

Antalya

Antalya, descriere destinatie

Litoralul din regiunea Antalya se intinde pe distanta de 170 km in stanga si in dreapta orasului, care este asezat pe coasta Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus, in sud-vestul Turciei, fiind inconjurat de munti, paduri, Marea Mediterana si numeroase ruine antice. Centrul administrativ al provinciei este cea mai importanta destinatie turistica de pe litoralul mediteranean fiind supranumita capitala ,,rivierei turcesti".

Regiunea Antalya cuprinde statiunile: Lara-Kundu, Side, Belek, Alanya, Kemer, Konyaalti, Goynuk, Manavgat, Beldibi, Tekirova

Printre atractiile turistice majore amintim: Muzeul regional (cu o bogata colectie arheologica), cartierul vechi numit Kaleici cu vestigii arhitecturale in stil bizantin si roman, unde se afla portile imparatului Hadrian (sec. II), turnul cu ceas in Piata Kalekapisi, muzeul Kaleici, mai multe moschee din perioada otomana, Parcul National Bey Dagi in Olympos, cascada Upper Duden (la 14 km), Lacul Nilufer (la 18 km de Antalya)

Antalya are si un important port cat si un aeroport international. Cele doua plaje Konyaalti si Lara, aflate in apropierea orasului, il recomanda ca fiind o destinatie ideala pentru doritorii de vacante insorite. Frumusetea naturala, bucataria traditionala si locurile istorice din jurul orasului ofera posibilitati splendide pentru o vacanta perfecta. Majoritatea hotelurilor de pe riviera turceasca sunt catalogate la 5* si 5* LUX oferind conceptul All Inclusive sau Ultra All Inclusive, dar puteti gasi oferte de pachete turistice cu demipensiune sau numai varianta cazare cu mic dejun.

Pe timpul sejurului dvs. in Antalya puteti opta pentru excursiile optionale: tur cultural sau shopping si tur panoramic al orasului, seara turceasca, baie turceasca si hamam, jeep safari, diving, rafting, Cascada Manavgat, yacht tour Kemer, dolphinland, Pamukkale, Ierusalim cat si altele propuse de partenerii nostrii locali.

Selectii hoteluri Antalya, vacanta la plaja, oferte Antalya

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Antalya, selectii cazare early booking, oferte Antalya, charter avion cu plecare din Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Baia Mare, Constanta, Oradea, Suceava, Targu Mures. Beneficiati de reduceri substantiale pentru alegerea vacantei dorite din timp.