••• Home » Austria »
Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm, descriere destinatie

Saalbach-Hinterglemm este o zona de schi superba din regiunea Salzburgerland / Austria si este renumita datorita partiilor de schi excelente, sistemului modern de schi lift, posibilitati de snowboard (pista de 12 km) cat si atmosferei traditionale ce domina statiunea.

Saalbach-Hinterglemm este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa. Aici sunt posibilitati de ski atat pentru incepatori (scoli de schi) cat si pentru avansati (200 km partii de ski). Pe langa aceste avantaje, Saalbach-Hinterglemm este recunoscuta si pentru viata de noapte palpitanta prin numeroase posibilitati de distractii: restaurante, pub-uri, discoteci, baruri populare, fiind recomandata in primul rand tinerilor si doritorilor de distractii cat si iubitorilor de atmosfera montana.

Multiple posibilitati de cazare va asteapta, de la cele mai accesibile oferte ( vile si apartamente ) pana la cele mai sofisticate ( hoteluri si pensiuni ).

Selectii hoteluri Saalbach-Hinterglemm, oferte Saalbach-Hinterglemm

Pentru iarna-primavara va pregatim o selectie de hoteluri din Saalbach-Hinterglemm, vacanta speciala & oferte Saalbach-Hinterglemm, recomandari cazare cu demipensiune.
Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de oferte cu reduceri substantiale la cele mai populare hoteluri. Petreceti iarna-primavara in cele mai reprezentative unitati de cazare din Saalbach-Hinterglemm pentru a descoperii magia ospitalitatii austriece.