••• Home » Bulgaria »
Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, descriere destinatie

Nisipurile de Aur este cea mai populara statiune de pe litoralul bulgareasc, isi are numele de la plajele cu nisip fin de pe teritoriul parcului national ecologic si este situata in mijlocul unei vegetatii abundente (pajisti de flori si paduri de stejari) cu numeroase specii de animale (cerbi, mistreti, iepuri, veverite rosii, vulturi si fazani), la 15 km distanta de Albena si 18 km. de Varna. In acelasi timp statiunea ofera posibilitati multiple doritorilor de moda, fashion si lux prin multitudinea magazinelor cat si a serviciilor oferite in cadrul hotelurilor, restaurantelor, pub-urilor, teraselor si plajei.

Temperatura medie de 27 C ofera posibilitatea unui sezon deschis din mai pana in octombrie. Statiunea Nisipurile de Aur este una moderna, aici veti gasi: cinematograf in aer liber, parc acvatic, cazinou, cluburi de noapte, teatrul de vara, sali de conferinte ultramoderne, sali de sport, tratamente balneologice, posibilitati de practicare a sporturilor nautice, de echitatie si inchirieri de biciclete, mini golf, bowling, posibilitati de inchiriere a barcilor rapide si a yacht-urilor. Calitatea serviciilor si dotarilor hoteliere (peste 80 hoteluri si vile) este ireprosabila, aproape toate avand in dotare si piscine bine intretinute. Lungimea plajei din Nisipurile de Aur este de 3,5 km lungime si pana la 100 m latime.

Selectii hoteluri Nisipurile de Aur, vacanta si oferte Nisipurile de Aur

Pentru vacanta dvs de vara va pregatim hoteluri din Nisipurile de Aur, selectii cazare early booking All Inclusive sau Ultra All Inclusive, oferte Nisipurile de Aur sejur individual ( transport propriu ). Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.