••• Home » Exotice »
Cancun

Cancun

Cancun, descriere destinatie

Cancun este situat in cea mai insorita zona a lumii, Peninsula Yucatan si este contruit relativ recent in jurul plajelor lungi si inguste din aceasta zona. Multitudinea de insulite mici aflate la mica distanta de plaja sunt legate de aceasta prin poduri sau prin mici porturi. Daca in urma cu cativa ani aici se gaseau doar cetava locuinte, in perioada actuala a cunoscut o dezvoltare foarte rapida devenind paradisul vacantelor secolului XXI.

Temperatura medie in Cancun este de 29'C cu o variatie de 5, 7 grade. Schimbarile de temperatura in aceasta zona sunt foarte rare, insa lunile septembrie, octombrie si noiembrie sunt ploioase cu vanturi puternice alternate cu aparitia soarelui.

Cancun este considerat Mecca distractiilor si al petrecerilor nocturne. Fiecare hotel dispune de bar la piscina oferind cele mai diversificate distractii nocturne. Peste tot in statiune se canta muzica live, se danseaza, se organizeaza karaoke. Personalul angajat pentru echipele de animatie este unul cunoscator al dansului, teatrului fiind si excelenti companioni de distractie. Plajele din Cancun sunt cele mai populare locuri din acest oras, nici un turist neputand rezista apei si nisipului alb. Pe aceste plaje nu se poate face plaja nud, orice tendinta de nudism fiind sanctionata. In Cancun nu exista sistemul de complex hotelier cu plaja privata aferenta ( acest sistem se regaseste in toate insulele caraibelor).

La doar cativa kilometri de orasul Cancun se afla Insula Muierii, o insula ideala doritorilor de relaxare si recreere. Aici este pastrata foarte bine amintirea civilizatiei Maya. Printre atractiile insulei amintim : plaja cu apa cristalina si Parcul National Garrafon unde, de altfel, este situat si Templul Zeitei Fertilitatii.

O alta destinatie care nu trebuie ratata este Puerto Morelos, un satuc pescaresc aflat in imediata apropiere a orasului Cancun. Din sat se poate ajunge foarte usor la Gradina Botanica si la Crococun - gardina zoologica a regiunii. Multimea de parcuri naturale cu lagune naturale (Tres Rios, Xel-Ha, Xcaret etc. ) fac din Cancun o destinatie foarte cautata. In aceste parcuri aveti posibilitatea sa desfasurati diferite activitati ca: innot, scufundari alaturi de delfini, plimbari cu vaporul de-a lungul raurilor, calarit etc.

Pentru vacanta dvs va pregatim oferte speciale de vara-toamna in Cancun, hoteluri selecte din Mexic, cazare de lux, pachete de 7 nopti All Inclusive, sejur la plaja. Optand pentru rezervarea vacantei dorite din timp veti beneficia de reduceri substantiale.