••• Home » Austria »
Fuschl am See

Fuschl am See

Fuschl am See, descriere destinatie

Fuschl am See este o statiune cu 1400 de locuitori din zona Salzburger Land (regiunea Salzburg), situata la o altitudine de 670 m, in apropierea lacului Fuschl. Datorita situarii la numai 23 km distanta de Salzburg, Fuschl am See este o destinatie ideala si pentru descoperirea orasului lui Mozart.

Posibilitatile petrecerii timpului in statiune sunt numeroase atat iarna cat si vara. In perioada de iarna lacul inghetat este perfect pt. patinaj, hoteluri si pensiuni va asteapta cu ospitalitatea specific austriaca, iar zonele de schi cunoscute sunt doar la jumatate de ora distanta cu masina.

Primavara, vara puteti descoperi minunatul peisaj din jurul lacului Fuschl, puteti participa la drumetii in muntii din apropierea statiunii sau puteti practica: mountain biking, sailing, posibilitati de golf si inot. Statiunea are un pitoresc centru rustic cu restaurante, baruri, cafenele unde puteti sa va relaxati atat in timpul zilei cat si a serii. In Fuschl am See gasiti si numeroase posbilitati de cazare: hoteluri si pensiuni traditionale dar si vile, cabane sau apartamente.

Pentru vacanta dvs. va pregatim sejururi de toamna- iarna- primavara, hoteluri Fuschl am See, oferte recomandate, cazare la (click pe link-urile de mai jos):