••• Home » Circuite »
Thailanda

Thailanda Circuit Thailanda din 07 octombrie, zbor Qatar Airways, Bangkok, Phuket

Traseu circuit Thailanda

Bucuresti - Doha - Bangkok - Piata Plutitoare - Marele Palat - Phuket - Doha - Bucuresti

Plecari: 07 Octombrie 2024
Tarif / pers. 07.10
Loc in camera dubla 1.865 Euro
Supliment camera single 339 Euro
A III - a pers. in camera dubla 1.779 Euro
Copil 2-11,99 ani 1.645 Euro
Servicii incluse:

Zboruri la dus Bucuresti - Bangkok, Compania Qatar, via Doha
Zbor Bangkok - Phuket, Companie locala
Zboruri la retur Phuket - Bucuresti, Compania Qatar, via Doha
Taxele de aeroport & combustibil zboruri intercontinentale si zboruri interne (se pot modifica pana la date
emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
Transferuri aeroporturi - hoteluri - aeroporturi
Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
3 nopti la Bangkok, Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* (camere deluxe) sau similar
5 nopti la Phuket, Hotel Andaman Embrace 4* Patong (camere Andaman deluxe) plecare 12 Martie respectiv Hotel Patong Resort 4* (camere deluxe) plecare 07 Octombrie sau similar
Late check-out Phuket
Excursie la Piata Plutitoare Damnoen si Piata Maeklong
Excursie la Thonburi Klong si Marele Palat
Turul Templelor din Bangkok: Wat Trimitr, Wat Po si Wat Benjamaborpitr
Mese conform programului; preparatele la mesele principale cu specific local (bauturile nu sunt incluse)
Ghizi locali
Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse:

Asigurarea medicala de calatorie si storno (ferm recomandata, se inheie o data cu pachetul de prestari servicii
Viza de Thailanda on arrival: aprox. 2200-2500 BAHT/persoana (aprox. 70-80 USD) se achita la sosirea in Thailanda
Bacsisurile recomandate pentru ghizii si soferii locali: 5 USD/persoana/zi (se achita la fata locului insotitorului de grup)
Excursiile optionale

Detalii circuit Thailanda

Zilele 1-2 | BUCURESTI - DOHA/ISTANBUL - BANGKOK
Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 14:30 cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar QR222 cu destinatia Bangkok, via Doha. Decolare la ora 16:50 si aterizare in Doha la ora 22:20. Imbarcare pe zborul Companiei Qatar QR836 cu destinatia Bangkok. Decolare la ora 02:20 (se calatoreste in timpul noptii). Sosire in Bangkok la ora 12:50 (a doua zi).
Suntem in unul dintre cele mai frumoase orase ale Asiei - Bangkok sau ,,Orasul Ingerilor'' cum este numit uzual de catre thailandezi. O metropola in adevaratul sens al cuvantului, Bangkok-ul impresioneaza cu un amestec interesant intre estul traditional si vestul modern, fiecare strada din oras rezervand surprize vizitatorilor. Cladiri vechi si darapanate se ghemuiesc langa templele exotice inconjurate de gradini incantatoare, deasupra carora se inalta hoteluri si cladiri de birouri moderne.
Plecare 12.03: Dupa indeplinirea formalitatilor vamale, vom servi un pranz la un restaurant local. Incepem incursiunea in acest oras dinamic cu vizitarea cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Transfer la hotel si cazare.
Plecare 07.10: Dupa indeplinirea formalitatilor vamale transfer in oras si vizita la trei dintre cele mai neobisnuite temple Budiste din Bangkok: Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur inalta de 3 metri, realizata din 5,5 tone de aur masiv; Wat Pho, cel mai mare templu din Bangkok care contine statuia lui Buddha la inchinaciune si Wat Benjamaborpitr - cunoscut si ca Marele Templu de Marmura Alba, o adevarata comoara a arhitecturii thailandeze. Seara va invitam la o experienta inedita, cina la bordul unui vas de croaziera ce navigheaza pe apele raului Chao Praya.
Cazare la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* (camere deluxe) sau similar Bangkok.

Ziua 3 | BANGKOK - PIATA PLUTITOARE DIN DAMNOEN - PIATA MAEKLONG
Mic dejun. Excursie la Piata plutitoare din Damnoen. Ne deplasam la 100 km de Bangkok catre Piata Plutitoare din Damnoen, unde exploram zona rurala. Descoperim trecutul prin vizitarea unei case thailandeze, cat si modul traditional de comercializare a fructelor, legumelor si alte bunuri proaspete, prin folosirea barcilor mici. Continuam excursia cu servirea pranzului la un restaurant local. Continuam cu o vizita la ,,ciudata'' Piata Maeklong - situata de-a lungul unei cai ferate; tarabele sunt amplasate exact pe langa sinele de tren, dar proprietarii lor stiu foarte bine orarul trenurilor astfel ca exact inainte ca acestea sa treaca ei isi trag marfa in tarabe si lasa copertinele in jos, pentru a nu fi agatate. Intoarcere la Bangkok. Cazare la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* (camere deluxe) sau similar Bangkok.

Ziua 4 | BANGKOK: THONBURI KLONG - MARELE PALAT
Mic dejun. Vom face o croaziera pe raul Chao Praya, navigand in barci traditionale de lemn (junk) de a lungul canalelor din partea veche, Thonburi Klong, descoperind viata locala si de ce Bangkokul a primit numele de ,,Venetia Orientului''! Admiram panorama orasului in care se imbina zgarie norii cu templele de lemn cu ale lor acoperisuri curbate. La final poposim la cel mai cunoscut simbol al Bangkokului, Wat Arun (Templul Zorilor), cu frumoasele sale turle decorate cu cioburi de sticla si de ceramica. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita este Marele Palat - fosta resedinta a regilor Thailandei si cel mai bun exemplu de organizare a curtii siameze. Complexul este format din mai multe cladiri folosite pentru diverse ocazii: Palatul Funerar, Palatul Receptiilor, Sala Tronului, Sala Incoronarilor, Casa de oaspeti si frumosul templu care adaposteste Buddha de Smarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha din Thailanda. Servim pranzul la restaurant local. Cazare la Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* (camere deluxe) sau similar Bangkok.

Ziua 5 | BANGKOK - PHUKET
Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia PHUKET. Sosire in Phuket. Peisaj spectaculos, apusuri tropicale uluitoare si apele albastre si calde va asteapta in cea mai populara destinatie de plaja a Asiei. Insula distractiei ofera o combinatie imbatabila de plaje fine cu palmieri perfect aliniati si ospitalitate generoasa. Chiar daca alegeti cursurile de diving in Marea Andaman, terenurile de golf la standarde internationale sau aventuri in padurile tropicale, Phuket este locul unde va puteti extinde orizonturile. Luati o barca de mare viteza pentru a explora insulele din apropiere, savurati o croaziera senina in jurul misticului golf Phang Nga sau bucurati-va simplu de viata de noapte vibranta a Phuket-ului. Transfer la hotel si check-in. Cazare hotel Andaman Embrace 4* Patong - camere Andaman deluxe (plecare 12 Martie)/ hotel Patong Resort Hotel - camere deluxe (plecare 07 Octombrie) sau similar Phuket.

Ziua 6 | PHUKET - INSULA LUI JAMES BOND
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, Excursie de 1 zi la Phang Nga Bay - Insula lui James Bond cu pranz inclus (07:30-16:30). Turul ofera o combinatie fermecatoare a activitatilor si obiectivelor turistice, modalitatea perfecta de a descoperi multitudinea de atractii ale Phang Nga Bay. Vizitam faimoasa "James Bond Island". De aici ne imbarcam in canoe pentru a explora pesteri ascunse admirand frumoasele stalactite si stalagmite. Vom mai admira lagune si vom aluneca pe canalele navigabile ale mlastinilor de mangrove in partea de nord a golfului. Pranz traditional in "Panyee village" construit pe piloni in mare. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la baza unei cascade. Tarif informativ: 3960 Baht (minim 15 platitori). Intoarcere la hotel. . Cazare hotel Andaman Embrace 4* Patong - camere Andaman deluxe (plecare 12 Martie)/ hotel Patong Resort Hotel - camere deluxe (plecare 07 Octombrie) sau similar Phuket.

Ziua 7 | PHUKET - PHI PHI ISLAND
Mic dejun. Optional, va invitam la o Excursie de 1 zi la Phi Phi Island cu pranz inclus (07:30-17:00). Descoperim spectaculoasele formatiuni calcaroase ale Insulei Phi Phi. Vizitam Maya Bay, unde faimosul ,,The Beach'' a fost filmat, apoi inotam si facem snorkeling in apele cristaline ale unora dintre cele mai frumoase golfuri. Ultima opririre este la o insula superba cu nisip alb si fin, locul perfect sa va relaxati pe plaja sau sa inotati. Tarif informativ: 3960 Baht (minim 15 platitori). Intoarcere la hotel. Cazare hotel Andaman Embrace 4* Patong - camere Andaman deluxe (plecare 12 Martie)/ hotel Patong Resort Hotel - camere deluxe (plecare 07 Octombrie) sau similar Phuket.

Zilele 8-9 | PHUKET - TIMP LIBER PENTRU RELAXARE
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cazare hotel Andaman Embrace 4* Patong - camere Andaman deluxe (plecare 12 Martie)/ hotel Patong Resort Hotel - camere deluxe (plecare 07 Octombrie) sau similar Phuket.

Zilele 10-11 | PHUKET - DOHA/ISTANBUL - BUCURESTI
Mic dejun. Late check-out inclus. Timp liber la dispozitie pentru relaxare.
Plecarea 12 Martie: Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar cu destinatia Doha. Decolare la ora 00:35 cu zborul QR841. Sosire in Doha la ora 03:40 si imbarcare pe zborul QR221 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10 si aterizare in Bucuresti la ora 13:20.

Plecarea 07 Octombrie: Seara, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar cu destinatia Doha. Decolare la ora 20:30 cu zborul QR847. Sosire in Doha la ora 23:15. A doua zi la ora 02:00 imbarcare pe zborul QR219 cu destinatia Bucuresti. Aterizare in Bucuresti la ora 07:00.

Alte informatii pentru circuitul Thailanda

Thailanda > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se recalculeaza.

Document de calatorie circuit:
Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei.
Nu se accepta pasaportul temporar.

Acte necesare pentru obtinerea Visa on Arrival in THAILANDA :
Autoritatile thailandeze elibereaza viza de intrare si la frontiera, pentru o perioada de sedere de pana la 15 zile. Pentru a obtine o viza de intrare in Thailanda pe aeroport va trebui sa va deplasati, dupa coborarea din avion, la biroul “Oficiul Emigrari si Vize Speciale, Diplomati si Visa-On-Arrival” unde sunt necesare urmatoarele:
Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.
Formular tip, se completeaza de catre agentie pentru tot grupul si o sa il aiba insotitorul de grup. Pe aeroportul din Thailanda exista posibilitatea completarii unui alt formular individual
2 Fotografii tip pasaport recente 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;
Bilet de avion pentru retur;
Durata sejurului sa nu depaseasca 15 zile;
1 copie dupa pasaport;
Persoana care calatoreste individual trebuie sa aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
Pentru o familie (sot, sotie, copii) suma minima necesara este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume in dolari SUA sau Euro;
Dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, procedura care va dura in jur de 5-10 minute, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Thailanda.

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Thailanda va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de toamna

Cele mai populare circuite