Home » Circuite » Spania

Spania Circuit cu plecari in: 04 mai, 21 iulie, 16 august, 08 septembrie

Traseu circuit Spania

Bucuresti - Barcelona - Valencia - Granada - Sevilla - Cordoba - Toledo (optional) - Madrid - Bucuresti

Plecari: 04 Mai, 21 Iulie, 16 August, 08 Septembrie 2020
Tarif / pers. 04.05 21.07 16.08 08.09
Loc in camera dubla 965 Euro 965 Euro 997 Euro 997 Euro
Supliment camera single 340 Euro 340 Euro 340 Euro 340 Euro
A III - a pers. in camera dubla 945 Euro 945 Euro 979 Euro 979 Euro
Servicii incluse:

transport cu avionul Bucuresti - Barcelona si Madrid - Bucuresti avion cu compania TAROM - curse directe;
9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* conform itinerariului: 2 nopti in Barcelona, 1 noapte in Valencia, 1 noapte in Granada, 2 nopti in Sevilla, 3 nopti in Madrid (camere standard);
transport pe teritoriul Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
tururi de oras cu ghizi locali in Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla si Madrid;
vizitarea orasului Cordoba cu insotitorul de grup;
intrari la urmatoarele obiective turistice: Catedrala din Valencia, Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla, Palatul Regal din Madrid;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (se pot modifica).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Nu sunt incluse:

taxa de oras pentru Barcelona: 2 EURO / persoana / zi, se achita direct la hotel;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Detalii circuit 2020 Spania

Ziua 1 BUCURESTI - BARCELONA
Intalnire la ora 06:30 dimineata la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa directa TAROM spre Barcelona. Sosire la Barcelona la ora locala 10:40 si transfer la hotel. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea Barcelonei pe cont propriu sau alternativ, vizita pe Colina Montjuic, unde se afla si Muzeul Etnografic Poble Espa?ol. Cazare in Barcelona la hotel 4* situat in zona stadionului Nou Camp (Senator Barcelona SPA sau similar).
Ziua 2 BARCELONA
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul si ghid local. Vom admira cele mai importante lucrari ale celebrului arhitect Antoni Gaudi: biserica Sagrada Familia (exterior), Catedrala (exterior), apoi vom traversa bulevardul Passeig de Gracia pe care se afla Casa Mila (La Pedrera) si Casa Batllo. Turul de oras se va incheia la ora pranzului cu Stadionul Olimpic si Plaza de Espa?a. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala la Manastirea Montserrat cu conducatorul de grup. Cazare in Barcelona.
Ziua 3 BARCELONA - VALENCIA (360 km)
Mic dejun. Plecare spre Valencia, unde avem prevazut un tur de oras de jumatate de zi cu ghid local, care include zona portului, Muzeul Artelor si Stiintelor (exterior) si orasul vechi. Turul orasului vechi este pietonal si cuprinde La Lonja de la Seda - obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO, considerat cel mai bine conservat exemplu al arhitecturii gotice tarzii, Catedrala, care adaposteste - dupa cum sustine Vaticanul - autenticul Graal, si Piata Centrala - una dintre cele mai mari si vechi piete din Europa. Cazare in Valencia la hotel 4*, situat in apropierea ,,Orasului Artelor si Stiintelor'' (Senator Park Central sau similar).
Ziua 4 VALENCIA - GRANADA (470 km)
Mic dejun. Transfer spre Granada cu o scurta oprire in Benidorm, una dintre cele mai cunoscute statiuni litorale ale Spaniei. Dupa amiaza ajungem in Granada unde este prevazuta cazarea la un hotel de 4* (Leonardo Granada sau similar).
Ziua 5 GRANADA - SEVILLA (250 km)
Mic dejun urmat de vizitarea cu ghid local a Complexului Alhambra - ultimul bastion al maurilor si unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura islamica, fosta resedinta a regilor mauri. Vizita include si Gradinile Generalife. Transfer spre Sevilla, capitala provinciei Andalusia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Seara timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu sau alternativ, optionale spectacol Flamenco. Cazare in Sevilla la hotel 4* (M.A. Sevilla Congresos sau similar).
Ziua 6 SEVILLA
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local, incluzand Catedrala, Turnul Giralda, Piata Spaniei. Plimbare in zona vechilor pavilioane expozitionale. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau, optional, croaziera pe Raul Guadalquivir. Cazare in Sevilla.
Ziua 7 SEVILLA - CORDOBA - MADRID (530 km)
Mic dejun. Plecare spre Cordoba (140 km), unde ne vom opri pentru a vizita orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc, dupa care ne continuam calatoria spre Madrid. Sosire la Madrid in cursul serii, cazare la hotel 4* (Weare Chamartin sau similar).
Ziua 8 MADRID si TOLEDO (optional)
Mic dejun. Circuitul Spania continua cu un tur de oras cu ghid local. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (intrare inclusa). Dupa amiaza, timp liber sau excursie optionala la Toledo, oras - muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii, cunoscut fiind faptul ca cei mai priceputi mesteri armurieri se afla in Toledo. Pret informativ: 35 euro/persoana, minim 25 platitori. Cazare in Madrid.
Ziua 9 MADRID
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Madrid sau pentru vizite individuale (Parcul Retiro, Muzeul Prado, Galeria de Arta Thyssen - Bornemisza). Optional, excursie la Palatul - Manastire El Escorial. Cazare in Madrid.
Ziua 10 MADRID - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport (ora 10:00) pentru imbarcare cursa directa TAROM Madrid - Bucuresti cu decolare la ora locala 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.

Alte informatii pentru circuitul Spania

GRUP MINIM: 30 persoane.
Pentru grup 26-29 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru grup 20-25 persoane, pretul se majoreaza cu 65 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de fiecare plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 08:30 - Barcelona 10:40 durata zborului: 3h10min
Madrid 12:15 - Otopeni 17:05 durata zborului: 3h50min

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Spania va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de primavara

Cele mai populare circuite