••• Home » Circuite »
Indonezia

Indonezia Circuit Indonezia cu plecare in 18 septembrie

Traseu excursie Indonezia

Bucuresti - Jakarta - Yogyakarta - Prambanan - Mangkunegaran - Surabaya - Bromo - Banyuwangi - Ulun Danu Beratan - Ubud - Jimbaran - Tanah Lot - Uluwatu - Kerthagosa - Besakih - Goa Lawah - Nusa Penida - Jimbaran - Bucuresti

Plecari: 18 Septembrie 2024
Tarif / pers. 18.09
Loc in camera dubla 2.195 Euro
Supliment camera single 435 Euro
Servicii incluse:

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Jakarta/ Bali - Bucuresti
Zbor intern pe ruta Jakarta - Yogyakarta
1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Taxe de aeroport
Transfer cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
Transfer cu ferry intre Banyuwangi (Java) - Gilimanuk (Bali)
Cazare 12 nopti in camera dubla, in hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun
Cina cu spectacol traditional balinez in ziua 3
Servicea ceaiului de dupa amiaza la Hotelul Majapahit din Surabaya
Intrari la obiectivele turistice
Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:

Asigurare medicala si asigurare storno
Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali: 7 USD/ persoana/ zi

Servicii Optionale:
Excursie optionala la Tanah Lot - Uluwatu: 59 Eur/ persoana
Excursie optionala la Kerthagosa -Besakih - Goa Lawah: 39 Eur/ persoana
Excursie optionala la Insula Nusa Penida: 89 Eur/ persoana

Pachet 3 excursii optionale: 169 Euro/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans in agentie)

Detalii circuit Indonezia

Ziua 1. Bucuresti - Jakarta
Check-in si imbarcare pe Aeroportul International din Otopeni, Bucuresti pentru zborul cu destinatia Jakarta, Indonezia.

Ziua 2. Jakarta
Sosire pe Aeroportul International Jakarta si intalnire cu ghidul local. Transfer si cazare in zona Jakarta, la Hotel Yello Harmoni 3* sau similar.

Ziua 3. Jakarta - Yogyakarta
Mic dejun. Turul orasului Jakarta include vizitarea Moscheei Istiqlal - cea mai mare moschee din Asia de Sud-Est; Muzeul Fatahillah, locul ideal pentru a va familiariza cu traditiile si cultura indoneziana. Transfer catre Aeroportul International Soekarno Hatta pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Yogyakarta. Sosire in Yogyakarta, transfer la hotel. Pe seara, cina cu spectacol traditional balinez. Seara, cazare in zona Yogyakarta, la hotel Artotel 4* sau similar.

Ziua 4. Yogyakarta
Mic dejun. Se viziteaza principalele obiective ale orasului Yogyakarta: Palatul Sultanului Keraton - ce ilustreaza intregul univers al Indoneziei, de la credinte la obiceiuri si stil de viata; Castelul de apa Tamansari - fosta zona de recreere si relaxare a Palatului Keraton. Turul continua cu vizitarea templului Borobudur - cel mai mare templu budist din lume, construit intre anii 780-840 d. Hr. Cazare in zona Yogyakarta, la hotel Artotel 4* sau similar.

Ziua 5. Yogyakarta - Prambanan - Mangkunegaran - Surabaya
Mic dejun. Turul de astazi include vizitarea templului Prambanan - cel mai mare templu din Indonezia dedicat zeitei Shiva si a Palatului Mangkunegaran - resedinta familiei regale si locul ideal pentru a afla mai multe despre istoria acestei regiuni. Transfer spre Surabaya. Seara, cazare in zona Surabaya, la hotel Santika Premiere Gubeng 4* sau similar.

Ziua 6. Surabaya - Bromo
Mic dejun. Turul orasului Surabaya incepe cu vizitarea pietei centrale - Pasar Ampel - locul ideal pentru a cumpara produse locale specifice zonei. Traseul continua cu un tur panoramic al orasului cu vizite in Orasul chinezesc si Monumentul eroilor. Punctul culminant al zilei este vizitarea hotelului istoric Majapahit, unde veti lua parte la ceaiul de dupa-amiaza. Transfer si cazare in zona Bromo, la hotel Jiwa Jawa 4* sau similar.

Ziua 7. Bromo - Jember
Trezire dis-de-dimineata pentru a putea admira rasaritul de pe varful vulcanului Bromo. Transferul se va efectua cu masini de teren ce presupune traversarea Marii de nisip, o zona desertica de la baza vulcanului. Trekking usor spre varful vulcanului pentru a admira rasaritul. Retur la hotel pentru micul dejun si transfer catre Jember. Transfer si cazare in zona Jember, la hotel Aston 4* sau similar.

Ziua 8. Jember - Banyuwangi
Mic dejun. Se viziteaza o fabrica de tigari cu cuisoare, recunoscute la nivel mondial. in timpul turului veti putea urmari modul traditional de fabricare a tigarilor si sa aflati istoria acestui produs. in continuare se viziteaza plantatia Kalibaru, recunoscuta pentru numeroasele tipuri de plante exotice, precum: cafea, cacao, fructul dragonului, cuisoare, vanilie si multe altele. Transfer si cazare in zona Banyuwangi, la hotel Ketapang Indah 4* sau similar.

Ziua 9. Banyuwangi - Ulun Danu Beratan - Ubud
Mic dejun. Transfer cu feribotul catre Insula Bali (Gilimanuk). Sosire pe insula Bali si transfer catre templul Pura Ulun Danu Beratan - construit in secolul al XVII-lea, pe malul Lacului Bedugul. Transfer si cazare in zona Ubud, la hotel Kajane Yangloni 4* sau similar.

Ziua 10. Ubud
Mic dejun. Turul de astazi include vizitarea Padurii maimutei din Ubud, o zona cu gradini tropicale luxuriante unde pot fi admirate simpaticele maimute macac. Traseul continua cu vizitarea teraselor de orez Tegalalang si a plantatiei de cafea Bali pulina, locul cu inedita cafea kopi luak, dar si a templului Tirta Empul dedicat zeului hindus Vishnu. Cazare in zona Ubud, la hotel Kajane Yangloni 4* sau similar.

Ziua 11. Ubud - Jimbaran - Tanah Lot* - Uluwatu*
Mic dejun. Transfer spre Jimbaran pentru cazare. Timp liber pentru a explora frumusetea zonei sau optional, turul templelor*: templul Tanah Lot - situat pe malul oceanului si templul Uluwatu - aflat pe varful unui versant abrupt deasupra oceanului. La templul Uluwatu veti putea admira un moment artistic specific insulei: dansul kecak. Excursia optionala include si cina la un restaurant cu specific pescaresc din Jimbaran. Transfer si cazare in zona Jimbaran, la hotel Jimbaran Bay Beach Resort & Spa 4* sau similar.

Ziua 12. Jimbaran - Kerthagosa* - Besakih* - Goa Lawah*
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau optional: vizitarea complexului Kerthagosa - locul ideal pentru a admira arhitectura balineza, a templului Besakih - cel mai mare complex din Bali si a templului Goa Lawah situat intr-o pestera de pe malul oceanului. Cazare in zona Jimbaran, la hotel Jimbaran Bay Beach Resort & Spa 4* sau similar.

Ziua 13. Jimbaran - Nusa Penida*
Mic dejun. Ziua este libera pentru plaja sau optional*, pentru cei dornici de aventura pot opta pentru o excursie de o zi la Insula Nusa Penida cu opriri pentru snorkeling la Gamat Bay, Wall Bay si GT Point si opriri la Plaja Kelingking, Angel billabong si Broken Beach. Cazare in zona Jimbaran, la hotel Jimbaran Bay Beach Resort & Spa 4* sau similar.

Ziua 14. Jimbaran - Bucuresti
Mic dejun. Transfer catre Aeroportul International Ngurah Rai pentru check-in si imbarcare pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

Alte informatii pentru circuitul Indonezia

Indonezia > avion din Bucuresti

GRUP MINIM:20 persoane.
Pentru un grup mai mic tariful se recalculeaza

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Indonezia va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de toamna

Cele mai populare circuite