Home » Circuite » Circuit 2019 Mexic

Circuit 2019 Mexic Transport avion din Bucuresti

Traseu circuit 2019 Mexic

Bucuresti - Mexico City - Teotihuacan - Bazilica Fecioarei Guadelupe - Puebla - Oaxaca - Monte Alban - Mitla - Arborele Tule - Tuxtla Gutierez - Canionul Simidero - Chiapa de Corzo - San Cristobal de Las Casas - Cascadele Aqua Azul - Palenque - Campeche - Uxmal - Merida - Peninsula Yucatan - Chichen Itza - Cenota X'keken Well - Cancun - Bucuresti

Plecari: 01 Martie 2019
Tarif / pers. 01.03
Loc in camera dubla 1.915 Euro
Supliment camera single 469 Euro
Servicii incluse:

Zboruri la dus Bucuresti - Mexico City, Compania Air France via Paris
Zboruri la retur Cancun - Bucuresti, Compania Air France via Paris
Transferuri aeroport- hotel- aeroport
Transport cu autocarul pe toata durata programului
Cazare 14 nopti la Hoteluri de 3*, 4* si 5* astfel:
3 nopti in Mexico City la Hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar
2 nopti in Oaxaca la Hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar
1 noapte in Tuxtla Gutieres la Hotel Holiday Inn Express la Marimba 3* sau similar
2 nopti in San Cristobal la Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar
1 noapte in Palenque la Hotel Mision Palenque 4* sau similar
1 noapte in Campeche la Hotel Gamma de Fiesta Inn Malecon 4* sau similar
1 noapte in Merida la Hotel El Espanol Paseo de Montejo 5* sau similar
3 nopti in Cancun la Hotel Fiesta Americana Condesa 5* sau similar
Mese conform Programului: 14 mic dejun, 6 pranzuri, 6 cine, 3 All Inclusive (preparatele servite la mesele principale au specific local, bauturile nu sunt incluse)
Excursiile zilnice si tururile prevazute in Programul Excursiei
Biletele de intrare la obiectivele principale din program
Ghid local la dispozitie pentru toate zilele de tururi si excursii (mai putin zilele de sejur)
Ghid roman insotitor

Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport si combustibil: 499 Euro/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi, 50 Euro/persoana, se achita la fata locului la inceputul excursiei
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale, bilete intrare la obiective turistice

Detalii circuit 2019 Mexic

Ziua 1 Bucuresti-Mexico City
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:50, pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:05 si sosire in Paris la 08:30. Decolare spre Mexico City la ora 11:00 cu zborul AF178. Sosire in Mexic la ora 16:20. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cocktail de bun si servirea cinei. Program liber pentru odihna. Cazare Hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar (Mese incluse: mese in avion, cina la hotel).
Ziua 2 Mexico City
Mic dejun. Ne aflam in Mexico City, unul dintre cele mai mari orase ale lumii din punct de vedere al populatiei, casa unui imperiu antic care s-a transformat intr-o metropola moderna, un important centru in realizarea telenovelelor si cu cei mai buni mariachi. Tur de oras Mexico City. In Ciudad de Mexico exista doua zone care au fost declarate Patrimoniu Mondial de catre UNESCO. Primul, Centrul Istoric (Centro Historico) cu cladirile istorice si religioase precum Catedrala Metropolitana (Catedral Metropolitana), una dintre cele mai importante structuri arhitecturale din emisfera vestica. Palatul National (Palacio Nacional) cu picturi murale spectaculoase care descriu istoria Mexicului. Dupa-amiaza vom vizita Muzeul National de Antropologie. Un loc ce spune totul despre cultura mexicana, de la originile ei asiatice pana in zilele noastre. Este cel mai mare muzeu al Americii Latine si unul dintre cele mai mari depozite antropologice ale lumii. Insasi cladirea ce-l adaposteste e o opera de arta. Dupa tur, timp liber pentru cumparaturi. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar (Mese incluse: mic dejun si cina).
Ziua 3 Mexico City- Teotihuacan
Mic dejun. Plecare spre Teotihuacan-oras vechi aztec localizat la 65 km de capitala. Orasul se intindea pe 30 kilometri patrati. Teotihuacan a devenit cel mai mare oras mexican pre-hispanic, cu o populatie de aproximativ 200.000 de oameni. Cea mai importanta cladire este Piramida Soarelui-care are o inaltime de 63 de metri. Potrivit arheologilor, Teotihuacan este unul dintre cele mai vechi complexuri arheologice. Teotihuacan, cu piramidele sale uriase inchinate Soarelui si Lunii, este alcatuit dintr-un labirint de palate, temple, locuinte, piete si bulevarde. Orasul se crede ca a fost construit in anul 100 I.Hr. La intoarcere veti vizita si Bazilica Fecioarei Guadalupe-protectoarea Mexicului. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Fiesta Americana Reforma 5* sau similar (Mese incluse: mic dejun si cina).
Ziua 4 Mexico City- Puebla- Oaxaca
Mic dejun. Plecare spre Oaxaca. Oprire in Puebla pentru a vizita centrul istoric. Veti vizita: Santa Maria Tonantzintla, Capela Rosario-in stil baroc cu stucaturi aurii, inchinata Reginei Rozariului. Oprire la piata pentru cumparaturi ,,El Paraian'' unde veti gasi ceramica, bomboane traditionale, haine de piele etc. Servirea pranzului la restaurant local. Continuam drumul catre Oaxaca. Oaxaca este locul originar istoric al populatiilor pre-columbiene Zapotec si Mixtec, avand cei mai multi vorbitori nativi ai limbilor amerindiene vorbite in Mexicul de azi. Cazare Hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar (Mese incluse: mic dejun si pranz).
Ziua 5 Oaxaca
Mic dejun. In prima parte a zilei tur de oras Oaxaca. Orasul colonial ofera multe locuri istorice interesante. Veti vizita Catedrala, Biserica Santo Domingo, Fantana Sapte Regiuni. Continuam cu vizita orasul zapotec Monte Alban unde veti gasi urme ale acestei civilizatii. Veti admira Mormantul 7 care adaposteste mai mult de 500 de piese de aur, chihlimbar si bijuterii turcoaz. Piata Principala fosta inima a orasului. Vom incheia ziua vizitand o distilerie care produce Mezcal-o bautura spirtoasa facuta din diferite soiuri de agave, celebra in Mexic, asemanatoare cu tequila. Intoarcere in Oaxaca. Cazare Hotel Mision de Los Angeles 4* sau similar Oaxaca (Mese incluse: mic dejun si pranz).
Ziua 6 Oaxaca-Mitla-Tuxtla Gutierrez
Micul dejun. Circuitul 2019 Mexic continua cu vizitarea celui mai lat copac din lume, arborele Tule. Vom continua apoi cu vizita la Mitla unde se afla unul din cele mai importante situri arheologice, situat la o altitudine de 1.480 m si inconjurat de muntii Sierra Madre del Sur. Pana in anul aproximativ 900, aici era un loc sacru in care zapotecii isi ingropau mortii. Servirea pranzului la un restaurant local. Continuam apoi catre Tuxtla Gutierrez aflat in regiunea Chiapas. Cand vorbesti de aceasta regiune inseamna ca vorbesti despre mayasi (una dintre civilizatiile avansate din perioada 250-900 A.D). Cazare Hotel Holiday Inn Express La Marimba 3* sau similar Tuxtla Gutierrez. (Mese incluse: mic dejun si pranz )
Ziua 7 Tuxtla Gutierrez-San Cristobal De Las Casas
Mic dejun. Dimineata veti face un tur al Canionului Sumidero cu barca. Canionul cu pereti abrupti a fost creat acum milioane de ani de Raul Grijalva, peretii lui stancosi ridicandu-se la peste 1.000 m deasupra raului. Apoi vom face un scurt popas in Chiapa de Corzo pentru a admira superba fantana in stil maur (mudejar). Dupa-amiaza plecare spre San Cristobal de las Casas. Cocktail de bun venit si servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar. (Mese incluse: mic dejun si cina )
Ziua 8 San Cristobal De Las Casas
Mic dejun. Astazi sunteti invitati sa descoperiti frumusetea satelor mayase de langa San Cristobal. Prima oprire este in San Juan Chamula. Locuitorii sunt indigeni Tzotzil si au o organizare proprie, nu platesc impozite, nu permit politiei federale sa intre in teritoriul lor si au un ritual religios diferit, de altfel centrul geografic si spiritual al orasului fiind biserica dedicata Sfantului Ioan Botezatorul. Urmatoarea oprire va fi in Zinacantan, oras locuit tot de indigeni Tzotil, cunoscuti pentru florile lor. Crini, crizanteme, trandafiri cresc in gradinile lor si le impodobesc altarele. Veti admira aici Biserica San Lorenzo. Intoarcere in San Cristobal si timp liber la dispozitie. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar. (Mese incluse: mic dejun si cina)
Ziua 9 San Crsitobal De Las Casas-Cascadele Aqua Azul-Palenque
Mic dejun. Plecare spre Palenque. In drum va veti opri sa vizitati fabuloasele cascade Aqua Azul. Incojurate de o vegetatie luxurianta, raurile se varsa in defileul stancos formand sute de cascade albe. Vom mai face apoi un stop la Misol Ha, o alta minunata cascada. Sosire in Palenque. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Mision Palenque 4* sau similar Palenque. (Mese incluse: mic dejun si cina)
Ziua 10 Palenque-Campeche
Mic dejun. Exploram Palenque, unul din cele mai importante, elegante si misterioase situri arheologice mayase. In interiorul piramedei a fost descoperit sarcofagul si fascinanta piatra funerara sculptata a Regelui Pakal (o copie se afla in in Muzeul de Antropologie din Mexico City). Cu toate ca situl arheologic este unul de dimensiuni medii, fiind mai mic decat siturile de la Tikal sau Copan, el contine unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura, sculptura, acoperisuri specific mayase si alte basoreliefuri pe care le-a lasat mostenire civilizatia maya. Veti admira Templul Soarelui-foarte bine pastrat, unde pe scut apare fata zeului mayas, Palatul care apartinea familiei regale, fiind folosit atat pentru ceremonii cat si pentru locuit. Servirea pranzului la un restaurant local. Dupa-amiaza plecare spre Campeche. Cazare la Hotel Gamma de Fiesta Inn Campeche Malecon 4* sau similar Campeche (Mese incluse: mic dejun si pranz).
Ziua 11 Campeche-Uxmal-Merida
Mic dejun. Tur panoramic de oras Campeche in care veti admira Poarta Pamantului, Catedrala ,,Concepcion Inmaculada'' Piata Principala. Ne indreptam catre orasul Uxmal in care veti admira cele mai bine pastrate vestigii mayase: Casa Testoaselor renumita pentru broastele testoase care decoreaza cornisa. Casa Pasarilor, Palatul Mastilor decorat cu sase randuri de masti. Palatul Guvernatorului, Piramida Magicianului. Servirea pranzului la un restaurant local. Continuam drumul catre Merida al carei nume maya este T'ho' sau Ichkanzihoo (cetatea celor cinci dealuri). Tur de oras panoramic. Este capitala si orasul cel mai mare al Peninsulei Yucatan. Centrul istoric al orasului este primitor si pitoresc presarat cu cladiri in stil colonial. In Plaza Mayor (piata centrala) se afla Catedrala, considerata cea mai veche de pe continent, construita intre 1561 si 1598 partial cu pietre din vechiul oras mayas. Langa gasim Palacio Municipal (Primaria), o cladire tipic coloniala de culoare roz. Transfer la hotel si cocktail de bun venit. Cazare la Hotel El Espanol Paseo de Montejo 5* sau similar (Mese incluse: mic dejun si pranz).
Ziua 12 Merida-Peninsula Yucatan-Cancun
Mic dejun. Plecare spre Cancun. Oprire la Chichen Itza-cel mai cunoscut si cel mai mare sit arheologic pre-columbian construit de civilizatia Maya si aflat in partea central-nordica a peninsulei Yucatan. Prin semnificatia istorica, simbolistica complexa si conservarea excelenta a minunatelor edificii, Chichen Itza reprezinta o minune a culturii ?i civilizatiei moderne. Veti admira Piramida Kukulkan sau Castelul, ce constituie miezul complexului arhitectural, Observatorul, O padure de coloane sculptate-Grupul celor o Mie de Coloane-ce ocupa o piata mare, de 142/155 m. Servirea pranzului la un restaurant local. Dupa-amiaza transfer in Cancun. Pe drum vom mai vizita cenota X'keken Well (recenta denumita X'Keken Jungle Park) o formatiune masiva de calcar cu numeroase stalactite agatate de plafonul sau. Piscina naturala este incalzita si se poate inota. Dupa vizita ne continuam drumul catre Cancun. Cazare cu All Inclusive la Hotel fiesta Americana Condesa 5* camere premium garden view, sau similar Cancun (Mese incluse: mic dejun, pranz, All Inclusive).
Ziua 13, 14 Cancun
Mic dejun. Doua zile libere pentru plaja si/ sau excursii optionale. Cazare cu All Inclusive la Hotel Fiesta Americana Condesa 5* camere premium garden view, sau similar Cancun (Mese incluse: All Inclusive).
Ziua 15-16 Cancun-Paris-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru relaxare. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF651 cu destinatia Bucuresti via Paris. Decolare la ora 19:35, sosire la Paris la ora 11:10 (a doua zi). Imbarcare pe zborul AF1088 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:20 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 22:10.

Alte informatii circuit 2019 Mexic

GRUP MINIM 25 PERSOANE.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Circuit 2019 Mexic va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de primavara

photo Circuit 2019 Africa de Sud

Circuit 2019 Africa de Sud

Plecare: 03 Martie
De la 2.165 Euro detalii circuit
photo Croaziera 2019 Egipt

Croaziera 2019 Egipt

Plecare: 15 Martie
De la 1.139 Euro detalii circuit
photo Paste 2019 Egipt

Paste 2019 Egipt

Plecare: 26 Aprilie
De la 1.185 Euro detalii circuit
photo Circuit Iran

Circuit Iran

Plecare: 01 Mai
De la 1.645 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Japonia

Circuit 2019 Japonia

Plecare: 18 Martie
De la 2.559 Euro detalii circuit
photo Circuit Rusia

Circuit Rusia

Plecare: 16 Mai
De la 1.165 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Thailanda

Circuit 2019 Thailanda

Plecare: 15 Martie
De la 1.359 Euro detalii circuit

Cele mai populare circuite

photo Circuit 2019 China

Circuit 2019 China

Plecare: 30 Septembrie
De la 1.619 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Egipt

Circuit 2019 Egipt

Plecare: 22 Februarie
De la 1.057 Euro detalii circuit
photo Circuit Israel

Circuit Israel

Plecare: 22 Februarie
De la 655 Euro detalii circuit
photo Circuit 2019 Italia

Circuit 2019 Italia

Plecare: 23 Iunie
De la 875 Euro detalii circuit
photo Circuit Anglia

Circuit Anglia

Plecare: 11 Iulie
De la 735 Euro detalii circuit
photo Circuit Elvetia

Circuit Elvetia

Plecare: 21 Iunie
De la 815 Euro detalii circuit
photo Circuit Germania

Circuit Germania

Plecare: 08 August
De la 725 Euro detalii circuit