••• Home » Circuite »
Maroc

Maroc Circuit Maroc cu plecari in 11, 27 noiembrie, 09 decembrie

Traseu excursie Maroc

Bucuresti - Marrakech - Casablanca - Tanger - Tetouan - Chefchaouen - Meknes - Fes - Rabat - Marrakech - Essaouira - Bucuresti

Plecari: 11, 27 Noiembrie, 09 Decembrie 2024
Tarif / pers. 11.11 27.11 09.12
Loc in camera dubla 789 Euro 789 Euro 815 Euro
Supliment camera single 145 Euro 145 Euro 139 Euro
Servicii incluse:

Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Marrakech - Bucuresti
1 bagaj de cala de 20 kg/ persoana si 1 bagaj de mana
Taxe de aeroport
Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4 stele
Autocar modern la dispozitie pe tot parcursul circuitului
Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:

Asigurare medicala si storno
Intrari la obiectivele turistice
Bacsisuri pentru ghizi si soferi locali (5 euro/ persoana/zi)

Servicii optionale:
Supliment demipensiune: 119 Euro/ persoana
Excursie Essaouira: 59 Euro/ persoana
Excursie Fes: 59 Euro/ persoana
Tur de oras in Marrakech: 59 Euro/ persoana

Pachet complet (3 excursii) si supliment demipensiune (7 cine): 269 Euro/ persoana

Detalii excursie Maroc

Ziua 1. Bucuresti - Marrakech
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Marrakech. Sosire si transfer la hotel.

Ziua 2 Marrakech* - Casablanca
Mic dejun. Timp liber sau, optional, tur de oras cu ghid local* in Marrakech: Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, Medersa Ben Youssef, Medina, piata Jemaa el-Fnaa si bazarurile. Seara, cazare la hotel in Casablanca.

Ziua 3. Casablanca - Tanger - Tetouan
Mic dejun. tur panoramic in Casablanca, unde se poate admira Moscheea lui Hassan al ll-lea. Plecare spre Tetouan cu oprire pentru tur de oras in Tanger, cal mai important oras-port din nordul marocului.

Ziua 4. Tetouan - Chefchaouen - Meknes
Mic dejun. Plecare spre Meknes. Pe traseu se viziteaza Chefchaouen, un impresionant oras ale carui cladiri sunt vopsite in albastru. Seara, cazare la hotel in Meknes.

Ziua 5. Fes*
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Fes*. Pe parcursul excursiei se pot admira: Moscheea si Universitatea Al Quaraouiyine, Medersa Attarine, Mausoleul lui Moulay Idriss, Turnul Albastru si Palatul Regal si bazarul artizanilor. Seara, cazare la hotel in Meknes.

Ziua 6. Meknes - Rabat - Marrakech
Mic dejun. Plecare spre Marrakech. Oprire pentru tur de oras in Rabat: Palatul Regal, Turnul Hassan, Mausoleul lui Mohamed al V-lea si la Kasbaj. Seara, cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 7. Marrakech -Essaouira*
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Essaouira, un mic oras port fermecator situat la malul Atlanticului*. Tur de oras care include vizitarea celor mai cunoscute obiective turistice: Medina, care este inclusa in patrimoniul UNESCO, Portul si Citadela. Pranz inclus la un restaurant local.Seara, cazare la hotel in Marrakech.

Ziua 8. Marrakech - Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la gradinile Majorelle. Dupa amiaza plimbare cu trasura. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare catre Bucuresti Otopeni.

Alte informatii pentru excursia Maroc

Maroc > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 40 persoane.
Pentru un grup cu un numar mai mic de persoane tariful se recalculeaza

TUR DE ORAS IN MARRAKECH
Marrakech mai este numit si Perla Sudului, deoarece e un oras-muzeu, situat in mijlocul unei imense paduri de palmieri. intinsele paduri de portocali si lamai, plantatiile de trandafiri, festivalul folcloric, monumentele istorice, viata agitata a pietelor (suk-uri) si activitatea artizanilor fac din acesta un loc ce merita vizitat.
Turul nostru va incepe cu vizita la moscheea Koutoubia, cea mai mare moschee din Marrakech, o constructie uimitoare si impresionanta, atat prin marimea sa, cat si prin arhitectura. Stilul arhitectural al moscheii a devenit cunoscut drept stilul marocan-andaluz, iar aceasta constructie a inspirat si alte cladiri precum Giralda din Sevilla sau Turnul Hassan din Rabat.
Plecam mai departe catre Palatul Bahia, construit la sfarsitul secolului 19, cu intentia de a fi cea mai frumoasa constructie ridicata pana in acel moment. Iar rezultatul nu a fost departe: timp de 14 ani, cei mai buni artizani au lucrat la Palatul Bahia si au decorat 150 de camere incredibile, pe o suprafata de 8 hectare de cladiri si gradini
Continuam cu o vizita la medina, partea veche a orasului, un teritoriu vibrant, plin de oameni, arome incantatoare, mancare gatita in strada, cladiri istorice, magazine de tot felul, o adevarata experienta pe care trebuie sa o traiesti!; Medersa Ben Youssef, piata Jemaa el-Fnaa si bazarurile sunt urmatoarele atractii turistice pe care le vom descoperi impreuna in aceasta excursie.
Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 6 h.

EXCURSIE LA FEZ
Fes este un oras simbol al acestei tari prin prisma medinei, patrimoniu Unesco si considerat a fi cea mai mare aglomerare urbana din lume in care nu au acces vehicole motorizate
Orasul Fes a fost intemeiat pe malul raului Jawhar in anul 789 de catre Idris I, fondatorul dinstiei Shi’ite Idriside. Fiul acestuia, Idris II a construit in anul 808 o asezare pe malul opus al aceluiasi rau. Orasele s-au dezvoltat separat avand deseori conflicte. Aceste orase erau: Medinat Fas si Al-Aliya.
In ziua de astazi, orasul Fes este constituit din cele doua orase vechi contopite iar raul Jawhar, numit mai nou raul Fes, abia se observa in labirintul de stradute inguste.
In interiorul acestui adevarat labirint se gasesc si principalele obiective turistice pe care le vom vizita in timpul turului, Moscheea Quarouiyen- cea mai veche universitate islamica; scoala coranica Attarine Medersa- cu superbe decoratiuni , Piata si fantana Nejjarine. Un tur interesant al orasului Fes incepe cu vizita portii de intrare al Palatului Regal, o adevarata opera de arta, Mausoleul lui Moulay Idriss, Turnul Albastru si bazarul artizanilor.
Servicii incluse: Transport cu autocarul dus / intors, ghid insotitor vorbitor de romana. Durata: aprox 8 h.

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Maroc va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de toamna

Cele mai populare circuite