••• Home » Circuite »
Argentina - Brazilia

Argentina - Brazilia Circuit Argentina - Brazilia cu plecare in 31 mai 2024, zbor Air France

Traseu circuit Argentina - Brazilia

Bucuresti - Paris - Buenos Aires - Iguazu - Rio De Janeiro - Sugarloaf - Corcovado - Petropolis - Paris- Bucuresti

Plecari: 31 Mai 2024
Tarif / pers. 31.05
Loc in camera dubla 2.915 Euro
Supliment camera single 429 Euro
Servicii incluse:

Zboruri la dus Bucuresti - Buenos Aires, Compania Air France via Paris
Zboruri la retur Rio de Janeiro - Bucuresti, Compania KLM/Air France via Amsterdam/Paris
Zbor Buenos Aires - Puerto Iguazu, Companie locala
Zbor Foz do Iguacu - Rio de Janeiro, Companie locala
Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale si locale (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
10 nopti cazare cu mic dejun inclus hoteluri 4* astfel:
4 nopti la hotel Broadway 4* sau similar Buenos Aires
2 nopti la hotel Wyndham Golden Foz 4* sau similar Foz do Iguacu
4 nopti la hotel Rio Othon Palace 4* situat in Copacabana sau similar Rio de Janeiro
Tur de oras cu ghid local in Buenos Aires, intrari incluse la Cimitirul Recoleta si Teatrul Colon*
Excursie in Delta del Tigre cu ghid local
Excursie in Pampasul Argentinian, cu pranz si spectacol traditional inclus
Excursie la Cascada Iguazu (partea argentiniana)
Excursie la Cascada Iguazu (partea braziliana)
Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado Rio de Janeiro
Excursie de jumatate de zi la Sugar Loaf Rio de Janeiro
Ghizi locali la toate transferurile si excursiile din program
Biletele de intrare la parcurile nationale Iguazu, Sugar Loaf si Corcovado*
Transfer Aeroporturi - Hoteluri - Aeroporturi
Insotitor de grup

*Tarifele biletelor de intrare pot suferi modificari; in cazul in care autoritatile locale decid cresterea tarifelor pentru 2024 se va percepe diferenta de tarif.

Nu sunt incluse:

Asigurarea medicala, asigurarea storno,
Intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele mentionate a fi incluse)
Taxe de oras (se vor plati individual la receptia hotelului)
Excursiile optionale
Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: aprox. 5 USD/persoana/zi pentru sofer si ghid
(se achita la fata locului la inceputul excursiei)

Detalii circuit Argentina - Brazilia

Ziua 1 | BUCURESTI - BUENOS AIRES
Plecare 19 Martie: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:20 si sosire in Paris la 08:40. Decolare spre Buenos Aires la ora 10:40 cu zborul AF412. Sosire in Buenos Aires la ora 20:30. Cazare hotel Broadway 4* situat central sau similar Buenos Aires.
Plecare 31 Mai: Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:30 si sosire in Paris la 08:45. Decolare spre Buenos Aires la ora 13:15 cu zborul AF468. Sosire in Buenos Aires la ora 21:40. Cazare hotel Broadway 4* situat central sau similar Buenos Aires.

Ziua 2 | BUENOS AIRES
In aceasta zi, impreuna cu ghidul local facem un tur de oras Buenos Aires pentru a cunoaste in detaliu orasul in care s-a nascut tangoul. Buenos Aires este cel mai mare oras din Argentina si al doilea oras ca marime din America de Sud, dupa Sao Paulo. “Parisul din Sud”, cum este denumit acest oras, impleteste cu maiestrie traditia si modernismul intr-o bogatie interculturala extrem de variata, datorata in primul rand numerosilor imigranti stabiliti aici din toate colturile lumii. Pe parcursul turului vom descoperi zonele istorice ale orasului, concentrate in inima cartierului Monserrat, cel mai vechi dintre cele 47 de barrios (cartiere). In centrul Monserratului gasim Plaza de Mayo - centrul politic al tarii, reprezentand un important punct de atractie pentru vizitatori. In Plaza de Mayo se afla cladirea Guvernului sau casa Rosada (vizita exterioara). Construita in anul 1580, cladirea a fost renovata spre sfarsitul secolului XIX si vopsita in roz, culoare care semnifica calea de mijloc intre culoarea rosie a federalilor si albul unitarilor - principalele puteri politice de la acea vreme. Alaturi de casa Rosada, vom putea vedea Cabildo - prima cladire guvernamentala din Buenos Aires, construita in secolul XVI, Catedrala Metropolitana si Piramida de Mayo - primul monument care a fost ridicat pentru comemorarea revolutiei de la 1810 (vizite exterioare). Continuam cu un tur pietonal in cartierul La Boca unde vom avea ocazia sa vedem cum locuiau primii imigranti care au venit in Buenos Aires. Din cadrul turului de oras nu poate lipsi vizita la Cimitirul Recoleta (bilet de intrare inclus), un monument emblema al Buenos Aires, proiectat la inceputul secolului XIX de catre arhitectul francez Prospero Catelin, cel care a proiectat si Catedrala Metropolitana. De asemenea vom face o vizita la celebrul Teatru Colon (bilet de intrare inclus), un magnific edificiu cultural cu o acustica exceptionala si elemente arhitectonice deosebite, fiind adeseori asemuit cu La Scala din Milano sau Opera de Stat din Viena ca si importanta si frumusete. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna. Cazare hotel Broadway 4* situat central sau similar Buenos Aires.

Ziua 3 | BUENOS AIRES - DELTA DEL TIGRE
Mic dejun. Dupa micul dejun, excursie de o jumatate de zi in Delta del Tigre (Delta Tigrului), unde veti avea ocazia sa descoperiti Raul Paraná si miile de insule dimprejur, navigand la bordul unei ambarcatiuni pe diferitele brate ale Deltei. Pana nu de mult o zona saraca, Delta del Tigre prospera acum datorita dezvoltarii turismului si a localnicilor din marile orase care si-au construit case de vacanta sau locuinte permanente pe insulele de pe Raul Parana. O excursie in Delta reprezinta o experienta incredibila intr-un cadru natural unic. Intoarcere in Buenos Aires, timp liber la dispozitie. Seara, optional Cina & Spectacol de Tango. Cazare hotel Broadway 4* situat central sau similar Buenos Aires.

Ziua 4 | BUENOS AIRES - PAMPASUL ARGENTINIAN
Mic dejun. Excursie de o zi la o Ferma Argentiniana (Santa Susana) unde veti putea vedea activitatile ce se desfasoara zi de zi si traditii ramase neschimbate de sute de ani. Pranz cu barbeque, cantece si dansuri populare, pentru a va putea crea o imagine completa despre viata cotidiana a unui Gaucho. Gauchos sunt poate cele mai reprezentative figuri din istoria poporului. Ei erau neinfricatii calareti singuratici care strabateau pampasul argentinian, capabili sa continuie in cele mai vitrege conditii, fara sa se opreasca din drum pana nu isi atingeau scopul. Pentru orice argentinian, Gaucho reprezinta un simbol al mandriei nationale. Intoarcere la Buenos Aires si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Broadway 4* situat central sau similar Buenos Aires.

Ziua 5 | BUENOS AIRES - PUERTO IGUAZU
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport si imbarcare pentru zborul companiei locale cu destinatia Puerto Iguazú. Intalnire cu ghidul local si excursie la Cascadele Iguazú (partea Argentiniana). Dintre toate cascadele Iguazu, La Garganta del Diablo este cea mai impresionanta si demarca granita dintre Argentina si Brazilia. Pe partea braziliana exista o pasarela de-a lungul canionului, cu o prelungire pana la baza cascadei Garganta del Diablo. Accesul dinspre partea argentiniana este facilitat de trenul ecologic al padurii tropicale, care aduce vizitatorii pana la diferite pasarele. Transfer la hotel. Cazare hotel Wyndham Golden Foz 4* sau similar.

Ziua 6 | IGUAZÚ - EXPERIENTA SUPREMA
Mic dejun. Excursie la Cascadele Iguazú (partea Braziliana). Cascada Iguazu - sau mai bine spus Cascadele Iguazu datorita celor 275 de cascade diferite intinse pe o lungime de 3 Km - este una dintre minunile naturale ale lumii, localizata pe raul Iguazu, formand o granita naturala intre Argentina si Brazilia, fiind declarata Monument al Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1986. Debitul normal de apa este de approx. 1000 metri cubi pe secunda, dar au fost inregistrate si debite de peste 1700 metri cubi pe secunda. Cascada este divizata de insula San Martin, cele doua parti ale cascadei fiind conectate prin numeroase pasarele de unde aveti ocazia sa admirati peisaje unice, absolut superbe cu cele doua parti ale cascadei. Debitul cel mai mare de apa se inregistreaza in zona numita ,,Gatlejul Diavolului'' sau ,,La Garganta del Diablo'', zona impartita intre cele doua tari. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru programe optionale locale: Macuco Safari, Parcul de Pasari (Bird Park), Cina cu spectacol local. (Tarifele si descrierea programelor vor fi prezentate de ghidul local la sosire). Cazare hotel Wyndham Golden Foz 4* sau similar.

Ziua 7 | IGUAZÚ - RÍO DE JANEIRO
Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul companiei locale cu destinatia Rio de Janeiro. Sosire la Rio de Janeiro si intalnire cu ghidul local dupa formalitatile vamale. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Rio Othon Palace 4* (camere cu vedere la oras) situat in Copacabana sau similar.

Ziua 8 | RÍO DE JANEIRO - SUGARLOAF
Mic dejun. In aceasta vom face o excursie de jumatate de zi la Sugarloaf (intrari incluse). Vom ajunge in apropiere de Urca, la intrarea in Golful Guanabara, unde se afla unul din cele mai mari simboluri ale orasului: “Painea de zahar”. Acesta se va vizita cu funicularul, pe doua nivele. Primul nivel va fi pe Dealul Urca, la 215 m inaltime, de unde vom putea admira o panorama minunata spre Golful Guanabara si insulitele sale, Podul Rio-Niterói si Dealul Corcovado. Al doilea nivel va fi chiar in varf, la 395 m inaltime, de unde o panorama splendida se asterne la picioarele noastre spre Plaja Copacabana, Fortareata Cruz si o parte din Plaja Niterói. Optional, se poate organiza un pranz la un restaurant local. Cazare hotel Rio Othon Palace 4* (camere cu vedere la oras) situat in Copacabana sau similar.

Ziua 9 | RÍO DE JANEIRO - CORCOVADO
Mic dejun. Excursie de jumatate de zi la Muntele Corcovado (intrari incluse). Oriunde s-ar afla in oras, turistii pot admira cel mai frumos simbol al orasului Rio de Janeiro: Statuia Mantuitorului Iisus Hristos de pe muntele Corcovado, ce se inalta la 710 m altitudine peste nivelul marii, statuie inaugurata in anul 1931. Vizita incepe in apropierea Cosme Velho, de unde un tren-mocanita va va transporta prin cea mai mare padure urbana din lume, Padurea Tijuca, pana sus la statuie. Odata ajunsi, o vedere panoramica extraordinara se dezvaluie in fata d-voastra, orasul Rio descoperindu-si toate frumusetile, printre care “Painea de zahar”, Golful Guanabara, plajele din sud si Laguna Rodrigo de Freitas. Intoarcere la hotel. Optional, se poate organiza un pranz la un restaurant local.Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Rio Othon Palace 4* (camere cu vedere la oras) situat in Copacabana sau similar.

Ziua 10 | RÍO DE JANEIRO - PETROPOLIS
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Petropolis cu pranz inclus. Prima oprire in cadrul excursiei de astazi o vom face la Muzeul Imperial, care a servit ca resedinta de vara a familiei imperiale in secolul al XIX-lea. Vom putea vedea sceptrul si coroana Imparatului Dom Pedro II, documente de importanta istorica, bijuteriile coroanei, piese de arta de nepretuit care au apartinut familiei imperiale. Vom mai vizita Palatul de Cristal, care a fost construit in Franta intr-o structura preturnata din fonta la cererea contelui D’Eu si a printesei Isabel si care este folosit in ziua de astazi pentru concerte si reprezentatii de teatru. Ultima vizita va fi la catedrala São Pedro de Alcântara, o cladire in stil neo gotic datand din 1884. In interiorul capelei Imperiale vom putea vedea locul de veci al ramasitelor pamantesti ale Imparatului Don Pedro II, Dona Teresa Cristina, contele D’Eu si printesa Isabel. Servirea pranzului la un restaurant local (bauturile nu sunt incluse). Intoarcere la Rio de Janeiro.

Ziua 11 | RIO DE JANEIRO -AMSTERDAM/PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a petrece timp la piscina sau pe celebrele plaje din Copacabana, hotelul fiind localizat ideal, vizavi de plaja. Eliberarea camerelor se face pana la ora 12:00. Bagajele pot fi depozitate la camera de bagaje a hotelului.
Plecare 19 Martie: Dupa amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei KLM KL706 ce decoleaza la ora 20:50 cu destinatia Amsterdam. Calatorie pe timpul noptii.
Plecare 31 Mai: Dupa amiaza transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Air France AF443 ce decoleaza la ora 21:55 cu destinatia Paris. Calatorie pe timpul noptii.

Ziua 12 | AMSTERDAM/PARIS - BUCURESTI

Plecare 19 Martie: Sosire la Amsterdam la ora 12:15. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 20:45. Aterizare in Bucuresti, aeroportul Henri Coanda Otopeni, la ora 00:30 (a doua zi).
Plecare 31 Mai: Sosire la Paris la ora 14:05. Imbarcare pe zborul AF1088 cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 20:10. Aterizare in Bucuresti, aeroportul Henri Coanda Otopeni, la ora 00:05 (a doua zi).

Alte informatii despre circuitul Argentina - Brazilia

Argentina, Brazilia > avion din Bucuresti

GRUP MINIM: 25 persoane.
Pentru grup mai tariful se recalculeaza

Excursii optionale Tarife pentru minim 20 de participanti

Cina & Spectacol de Tango in Bueno Aires: 95 USD/persoana
Include: transfer cu autocarul dus-intors, bilet de intrare, cina si spectacol de tango, insotitor de grup.
Excursie optionala de 1 zi in Petropolis cu pranz inclus: 80 USD/persoana
Include: transfer cu autocarul dus-intors, pranz (bauturile nu sunt incluse), insotitor de grup.
Pranz cu barbeque in Rio de Janeiro (bauturile nu sunt incluse):30 USD/persoana

NOTA: Tarifele excursiilor optionale sunt valabile la data publicarii programului. Acestea pot suferi modificari. Tarifele finale vor fi comunicate inainte de plecare. Zilele de desfasurarea ale excursiilor optionale sunt informative; vor fi reconfirmate de insotitorul de grup la destinatie.

Supliment camera cu vedere laterala la mare la hotel Rio Othon Palace: 125 Euro/camera
Oferta valabila in limita disponibilitatii pentru camere deluxe lateral sea view situate la etajele 22-28

Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
Pitesti (28 euro/pers.)

Inscrie-te acum *Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind circuitul ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a rezerva Argentina - Brazilia va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data plecare*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Alte circuite de primavara

Cele mai populare circuite