••• Home » Romania » Sovata »
Alunis

Alunis   

 
Sovata, Romania vezi pe harta

Hotel Alunis din Sovata este situat in centrul statiunii, la 250 m. de lacul Ursu si la 11 km. distanta de Salina Praid. Complexul balneoclimateric pune la dispozitia turistilor 272 locuri de cazare. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie proprie, TV cablu, telefon si frigider.

Alte facilitati de care veti banaficia la Alunis: sala de conferinte (80 locuri), restaurant (250 locuri), bar de zi, jacuzzi, saune, solar, masaj, dus subacval, bai de plante, impachetari cu namol, wellness, fitness, bowling, popice, piscine (apa dulce si apa sarata), billiard si parcare.

Pozitionarea in apropierea lacurilor saline, clima propice (aer bogat in aerosoli), imprejurimile deosebit de pitoresti cat si mijloacele de tratament si agrement existente, recomanda statiunea si implicit hotelul ca fiind o destinatie montana preferata pentru toate varstele.
Adresa hotelului: Sovata, str. Trandafirilor nr. 72/1, jud. Mures

De asemenea, cunoscut si sub numele de:
Hotel Alunis Sovata
Alunis Sovata
Alunis Hotel Sovata
Hotel Alunis Romania
Hotel Alunis Transilvania

Alegeti dintre ofertele:

Revelion 2023 - >

Craciun - > ... 1 Decembrie - >

Odihna_01.02- 27.05 - >

Odihna_28.05- 10.09 - >

Tratament profilactic 7 nopti - >

Tratament curativ 9 nopti - >

Tratament curativ 12 nopti - >

Revelion 2023 Sovata la Hotel Alunis ... 30.12 - 02.01


Loc in camera dubla    1859 Lei/ per

Tariful include:
3 nopti cazare, bonuri valorice (350 lei/ pers /sejur), cina Festiva de Revelion in 31.12 cu program artistic si surprize, Petrecere de Carnaval in 01.01 cu tombola si surprize, accesul la bazinele cu apa sarata si dulce, accesul la sala de fitness, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile)

Craciun 2022 Sovata la Hotel Alunis ... 23.12 - 26.12


Loc in camera dubla    959 Lei/ per

Tariful include:
3 nopti cazare, bonuri valorice (250 lei/ pers /sejur), cina traditionala cu colindatori in 24.12, accesul la bazinele cu apa sarata si dulce, accesul la sala de fitness, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile)

1 Decembrie la Hotel Alunis ... 30.11 - 04.12


Loc in camera dubla    979 Lei/ per

Tariful include:
4 nopti cazare, bonuri valorice (250 lei/ pers /sejur), cina festiva cu muzica live, accesul la bazinele cu apa sarata si dulce, accesul la sala de fitness, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile)

Odihna si relaxare la Alunis ... 01.02- 27.05Loc in camera dubla    689 Lei/ pers

Tariful include:
5 nopti cazar, mic dejun ,,a la carte,, in valoare de 30 lei /zi, accesul gratuit la bazinele cu apa sarata, piscinele cu apa dulce si saune, accesul gratuit la sala de fitness, accesul gratuit la camera salina pentru recuperare, intarirea sistemului imunitar si profilaxie. Pachetele incep obligatoriu de duminica!

Odihna la Hotel Alunis ... 01.02 - 10.09


- perioada 01.02 - 18.06.22

demipensiune (bon val 60 lei/ pers/ zi)

Loc in cam. dubla      889 Lei/ pers ... 5 NOPTI
Loc in cam. dubla    1249 Lei/ pers ... 7 NOPTI

pensiune completa (bon val 80 lei/ pers/ zi)

Loc in cam. dubla      989 Lei/ pers ... 5 NOPTI
Loc in cam. dubla    1385 Lei/ pers ... 7 NOPTI

- perioada 19.06 - 10.09.22

pensiune completa (bon val 80 lei/ pers/ zi)

Loc in cam. dubla    1359 Lei/ pers ... 5 NOPTI
Loc in cam. dubla    1895 Lei/ pers ... 7 NOPTI

Tariful include:
5/ 7 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix sau bonuri valorice 60 sau 80 lei/ pers/ zi
acces la piscinele cu apa dulce si sarata, saune, sala de fitness (in functie de reglementarile legale in vigoare la data sejurului)

TRATAMENT 2022 profilactic la Hotel Alunis


Loc in cam. dubla    1645 Lei/ pers ... 01.02- 18.06
Loc in cam. dubla    2055 Lei/ pers ... 20.06- 11.09
Loc in cam. dubla    1645 Lei/ pers ... 11.09- 18.12

Tariful include:
7 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix sau cu tichete valorice (60 Lei/ zi/ adult), tratament: consultatie medicala si 4 proceduri/ pers/ zi, efectuate in zilele lucratoare (procedurile fiind minore si sunt prescrise de medicul Bazei de Tratament in urma unui consult medical).
Oferta valabila numai cu bilet de trimitere de la medicul de familie, accesul la piscina cu apa dulce, saune si sala de fitness, parcare (in functie de reglementarile legale in vigoare la data sejurului)

NOTA: acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: colpite cronice; metrite si metroanexite cronice, boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin, pelviperitonite cornice, tulburari functionale, sechele postoperatorii. Nu se adreseaza afectiunilor de sterilitate primara si secundara. Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor, boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor , boli ale sistemului nervos periferic.

TRATAMENT curativ mediu la Alunis


Loc in cam. dubla    2085 Lei/ pers ... 01.02- 18.06
Loc in cam. dubla    2545 Lei/ pers ... 20.06- 11.09
Loc in cam. dubla    2085 Lei/ pers ... 11.09- 18.12

Tariful include:
9 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix sau cu tichete valorice (60 Lei/ zi/ adult), tratament: consultatie medicala si 4 proceduri/ pers/ zi, efectuate in zilele lucratoare (procedurile fiind minore si sunt prescrise de medicul Bazei de Tratament in urma unui consult medical). Accesul la piscina cu apa dulce, saune si sala de fitness, parcare (in functie de reglementarile legale in vigoare la data sejurului)

NOTA: acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: colpite cronice; metrite si metroanexite cronice; boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin, pelviperitonite cronice, tulburari functionale, sechele postoperatorii. Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor, boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor, boli ale sistemului nervos periferic.

TRATAMENT 2022 curativ intensiv la Hotel Alunis


Loc in cam. dubla    2755 Lei/ pers ... 01.02- 18.06
Loc in cam. dubla    3298 Lei/ pers ... 20.06- 11.09
Loc in cam. dubla    2755 Lei/ pers ... 11.09- 18.12

Tariful include:
12 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix sau cu tichete valorice (60 Lei/ zi/ adult); tratament: consultatie medicala si 4 proceduri/ pers/ zi, efectuate in zilele lucratoare (procedurile fiind minore si sunt prescrise de medicul Bazei de Tratament in urma unui consult medical).
Accesul la piscina cu apa dulce, saune si sala de fitness, parcare (in functie de reglementarile legale in vigoare la data sejurului)

NOTA: acest pachet se recomanda doar unor anumite afectiuni ginecologice, si anume: sterilitate primara si secundara postinflamatorie sau prin ovarita sclerochistica, colpite cronice, metrite si metroanexite cronice, boli ale peritoneului si ale tesutului celular din bazin, pelviperitonite cronice, tulburari functionale, sechele postoperatorii. Pe parte reumatologica, se recomanda in urmatoarele afectiuni: boli ale articulatiilor, boli ale oaselor, muschilor si tendoanelor, boli ale sistemului nervos periferic.

IMPORTANT:
Pentru a putea beneficia de ofertele de tratament de mai sus la Hotel Alunis Sovata veti avea nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie. Persoanele care nu detin bilet de trimitere de la medicul de familie achita o diferenta suplimentara de TVA 9% la valoarea pachetului si taxa de consultatie in valoare de 35 lei.
Pachetele NU includ accesul la piscinele cu apa sarata decat la sfatul medicului pe baza fisei de tratament.
Procedurile minore sunt impachetare cu parafina, baie sarata, bai galvanice, irigatie vaginala, tampon vaginal, galvanizari/ionizari, current diadinamic sau interferential, unde scurte, ultrasunet, vacotron, magnetodiaflux, solmed, masaj therapeutic etc.
Procedurile impachetare partiala cu namol, dus subacval si stanger sunt proceduri majore se pot efectua, doar ca in acest caz se va modifica numarul procedurilor incluse in pachetul standard.
Procedurile pot incepe cel mai devreme la 8 saptamani de la terminarea perioadei acute.
Procedurile se efectueaza in zilele lucratoare.

Multumim pentru vizualizarea ofertelor de la Hotel Alunis

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Alunis ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru Alunis va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii*
Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Alunis:

Facilitati camere:

 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • bar de zi
 • baza de tratament
 • biliard
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • inchiriere masini
 • parcare
 • piscina acoperita
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sali de conferinte
 • sauna
 • sporturi de iarna

Hoteluri similare cu Alunis:

Alte destinaţii din Romania