Home » Romania » Baile Herculane » Hotel Domogled

Hotel Domogled   

 
Baile Herculane, Romania vezi pe harta

Hotel Domogled Baile Herculane este situat pe valea raului Cerna, inconjurat la est de Muntii Mehedinti si la vest de Muntii Cernei. Renovat in 2013 complexul dispune de 138 spatii de cazare (134 camere duble si 4 apartamente) dotate cu: TV, minibar, baie cu dus, acces internet, telefon, incalzire centrala balcon -pentru doar o parte din camere.

Alte facilitati gasite la hotel: restaurant cu aer conditionat, acces internet, seif, bar de zi, terasa, zona lounge salon coafura si frizerie, centru SPA (piscina acoperita, sauna, jacuzzi, bai de plante, impachetari, precum si diverse tipuri de masaj), sala spectacole, discoteca, biliard, tenis de masa, camera bagaje, fax/copiator, servicii spalatorie, comenzi taxi, curier, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte (300 locuri), parcare.

La baza de tratament se asigura tratamente complexe pentru afectiuni: reumatismale

inflamatorii (spondilita anchilozanta), reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala, lombara), posttraumatice, neurologice periferice (pareze si paralizii), afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice) si afectiuni metabolice.
Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie, inhalatii cu aerosoli, electro si hidroterapie, sali de gimnastica emdicala, masaj medical, kinetoterapie, crenoterapie, salina artificiala, sauna.
Adresa hotel: Baile Herculane, str. Complexelor Sanatoriale nr. 2, jud. Caras-Severin

Hai la Bai: 15.09 - 15.12 ..... Decada balneara: 15.09 - 15.12 ..... Refacere: 15.09 - 15.12

Tratament la Hotel Domogled Baile Herculane 3*


                                               15.06 - 15.09        16.09 - 15.11         16.11 - 15.12.18
5 NOPTI

Loc in camera dubla       684 Lei / pers      545 Lei / pers        506 Lei / pers ... BV 1
Loc in camera dubla       752 Lei / pers      615 Lei / pers        568 Lei / pers ... BV 2

7 NOPTI

Loc in camera dubla       958 Lei / pers      763 Lei / pers        708 Lei / pers ... BV 1
Loc in camera dubla     1052 Lei / pers      859 Lei / pers        795 Lei / pers ... BV 2

BV 1 = bonuri valorice fisa cont 30 Lei/ pers/ zi      BV 2 = bonuri valorice fisa cont 50 Lei/ pers/ zi

Tariful include:
5/ 7 nopti cazare cu tipul de masa ales, tratament 3 proceduri/zi, o consultatie medicala la inceputul sejurului si una la sfarsit.
Facilitati copii:
0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu se solicita pat suplimentar, 10-14 ani achita pat suplimentar obligatoriu, 2 copii 10-14 ani achita: unul pat al doilea mic dejun 13.80 Lei, peste 14 ani achita tarif integral de adult (tarif odihna cu pensiune completa). Valoarea patului suplimentar este de 42.55 Lei/zi cu mic dejun inclus.

Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie, card de sanatate activat).

,,Hai la Bai'' la Hotel Domogled Baile Herculane 3*


Loc in camera dubla       746 Lei / pers ... 15.09 - 15.12

Tariful include:
5 nopti cazare cu masa in sistem fisa cont in valoare de 200 Lei si tratament 10 proceduri/5 zile.
Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie).  Tratamentul balnear include 1 consultatie initiala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale.
Facilitati copii: pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 28.85 Lei/zi, cazare fara mic dejun. Check in duminica.

Decada balneara la Hotel Domogled Baile Herculane 3*


Loc in camera dubla       845 Lei / pers ... 15.09 - 15.12

Tariful include:
9 nopti cazare, masa fisa cont 360 Lei/persoana/sejur, tratament 14 proceduri/7 zile.
Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie). Tratamentul balnear include 1 consultatie initiala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale.
Facilitati copii: pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 26.95 Lei/zi, cazare fara mic dejun. Check in duminica.

Refacere la Hotel Domogled Baile Herculane 3*


Loc in camera dubla       536 Lei / pers ... 15.09 - 15.12

Tariful include:
6 nopti cazare cu masa in sistem fisa cont 60 Lei/persoana (mic dejun) sau 180 Lei/persoana (demipensiune) si tratament 10 proceduri/5 zile.
Pachetele cu tratament se valorifica doar in baza unui bilet de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, cu precizarea numarului de contract cu CAS si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie).Tratamentul balnear include 1 consultatie initiala, 1 consultatie finala si un numar de proceduri pe zi conform pachetului, cu exceptia duminicilor si a sarbatorilor legale.
Facilitati copii: pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 27.78 Lei/zi, cazare fara mic dejun (varianta cu mic dejun) si 29.41 Lei/zi, cazare fara mic dejun (varianta cu demipensiune).
Check in duminica.

Va multumim pentru vizualizarea ofertelor hotelului Domogled din Baile Herculane!

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Domogled ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru hotelul Domogled va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la hotelul Domogled:

Facilitati camere:

 • acces internet
 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • seif
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • bar de zi
 • baza de tratament
 • biliard
 • discoteca
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • parcare
 • piscina acoperita
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sauna

Alte destinaţii din Romania