Hotel Ferdinand, Baile Herculane, Romania - oferte de cazare, reduceri
      
    
    
        
        
     
		
    
                            
    
        
    
    
  
    

Home » Romania » Baile Herculane » Hotel Ferdinand

Hotel Ferdinand  

 
Baile Herculane, Romania

Hotel Ferdinand din Baile Herculane este amplasat intr-o zona privilegiata in centrul istoric al statiunii, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules si ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare, ideal pentru petrecerea vacantelor, reuniunilor de afaceri sau efectuarea unei cure balneare.
Complexul dispune de 48 camere duble si 5 apartamente confortabile. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces Internet, uscator de par, bai proprii cu dus, halate de baie, climatizare. Restaurantul are capacitata de 84 de locuri, aici avand posibilitatea sa alegeti din meniul variat, atat traditional cat si international, intr-o ambianta placuta.

Serviciile de evenimente (banchete, mese festive, de afaceri) sunt atractive si la un nivel calitativ competitiv standardelor casei. Barul de zi, barul din mansarda hotelului si barul din gradina / terasa, ofera o gama generoasa de bauturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri preparate dupa cele mai fine tehnici si coffee-break-urile din cadrul programelor tip business. Gradina de vara de la hotel Ferdinand este cea mai placuta surpriza care vi se poate oferii, atmosfera creata aici fiind intima si romantica.

Sala de conferinte a complexului (100 de locuri) este dotata cu: retroproiector, flip-chart, instalatie de sonorizare, ecran de proiectie, etc. si poate fi adaptata diverselor tipuri de evenimente: conferinte, training-uri,

work-shop-uri, expunerilor, etc. Complexul dispune de spatii destinate agrementului: piscina, sauna, solariu, centru de fitness, jacuzzi, gradina-terasa (in stil romanesc, cu foisor, bar, brasserie si mansarda).
Baza de tratament Ferdiand dispune de proceduri terapeutice ca: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux, masaje, aerosoli, hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval, hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval si acupunctura.

Alte servicii oferite: pastrarea valorilor la receptie, spalatorie, parcare auto pazita (cu camere video), servicii de alarm-clock, servicii de secretariat (fax, fotocopiere, etc.), programe de excursii, magazin cu obiecte de stricta utilitate. Arhitectura veche, dotarile moderne, ambientul special, caldura si profesionalismul personalului sunt cateva motive pentru care oaspetii hotelului isi propun sa revina la Ferdinand.
Adresa hotel Ferdinand: Baile Herculane, Piata Hercules nr. 1, jud. Caras-Severin

Hai la bai! la hotel Ferdinand 3*


Loc in camera dubla    739 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.18

Servicii incluse:
6 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina meniu fix, 10 proceduri tratament/pachet/persoana (2 proceduri/zi: electroterapie si baie de sulf), acces la sala de fitness, parcare supravegheata video, internet, jocuri recreative. Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie act identitate. La receptie se va achita taxa de statiune.

Decada balneara la hotel Ferdinand 3*


Loc in camera dubla    987 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.18

Servicii incluse:
9 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix, 28 proceduri tratament/pachet/persoana (4 proceduri/zi: 3 proceduri de electroterapie si 1 baie de sulf), acces la sala de fitness, parcare supravegheata video, internet, jocuri recreative. Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie act identitate. La receptie se va achita taxa de statiune

Sejur Balnear la hotel Ferdinand 3* Herculane


Loc in camera dubla    965 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.18
Loc in camera dubla  1039 Lei / pers / sejur ... 01.07 - 15.09.18

Servicii incluse:
6 nopti cazare cu demipensiune bufet suedez, tratament 20 proceduri/pachet/persoana (4 proceduri/zi: 2 electroterapie, 1 masaj 20 min, 1 baie de sulf), acces la piscina, sala de fitness, parcare supravegheata video, internet, miniclub pentru copii, jocuri recreative. Turistii vor achita la receptia hotelului taxa de statiune de 1% din totatul tarifului de cazare pe sejur.

Cura Balneara 6 + 1 gratis la hotel Ferdinand 3* Herculane


Loc in camera dubla    975 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.18
Loc in camera dubla  1165 Lei / pers / sejur ... 01.07 - 15.09.18

Servicii incluse:
7 nopti cazare cu mic dejun bufet, demipensiune bufet, 18 proceduri medicale/sejur (3 proceduri/zi la recomandarea medicului specialist al hotelului dintre urmatoarele: hidroterapie de grup in piscina de tratament cu apa termosulfuroasa sau termosalina (functie de sezon), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti TENS, curenti trabert, unde scurte, ultrasunete), aplicatii cu parafina, magnetoterapie, acces gratuit la sala fitness, Miniclub Ferdinand. Taxa de statiune (1% din totalul tarifului de cazare/sejur) se achita la receptie in ziua sosirii.

Odihna la hotel Ferdinand 3* ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.18


Loc in camera dubla    525 Lei / pers / sejur ... 5 NOPTI
Loc in camera dubla    629 Lei / pers / sejur ... 6 NOPTI
Loc in camera dubla    729 Lei / pers / sejur ... 7 NOPTI

Servicii incluse:
cazare cu mic dejun, acces piscina, sala de fitness, parcare, internet, miniclub pentru copii, jocuri recreative

Tratament la hotel Ferdinand 3* ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.18


Loc in camera dubla      719 Lei / pers / sejur ... 5 NOPTI
Loc in camera dubla      865 Lei / pers / sejur ... 6 NOPTI
Loc in camera dubla    1009 Lei / pers / sejur ... 7 NOPTI

Servicii incluse:
cazare cu mic dejun, acces piscina, sala de fitness, parcare, internet, miniclub pentru copii, jocuri recreative, tratament 4 proceduri/zi, la recomandarea medicului specialist al hotelului dintre urmatoarele: hidroterapie de grup in piscina de tratament cu apa termosulfuroasa sau termosalina (functie de sezon), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert, unde scurte, ultrasunete, magnetoterapie), aplicatii cu parafina. Toate procedurile se fac numai asistate de personalul specializat al hotelului. Consultatia medicala initiala se face in ziua consecutiva sosirii, exceptand sambata si duminica.

Va multumim ca ati vizualizat ofertele hotelului Ferdinand 3*

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Ferdinand ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru rezervare in Baile Herculane la Hotel Ferdinand va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la Hotel Ferdinand :

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • bar de noapte
 • bar de zi
 • baza de tratament
 • carti de credit
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • parcare
 • piscina in aer liber
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sali de conferinte

Hoteluri din Baile Herculane similare cu Hotel Ferdinand:

Alte destinaţii din Romania