Home » Romania » Baile Herculane » Hotel Ferdinand

Hotel Ferdinand   

 
Baile Herculane, Romania vezi pe harta

Hotel Ferdinand este amplasat intr-o zona privilegiata in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules si ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare, ideal pentru petrecerea vacantelor, reuniunilor de afaceri sau efectuarea unei cure balneare.
Complexul dispune de 48 camere duble si 5 apartamente confortabile. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces Internet, uscator de par, bai proprii cu dus, halate de baie, climatizare. Restaurantul are capacitata de 84 de locuri, aici avand posibilitatea sa alegeti din meniul variat, atat traditional cat si international, intr-o ambianta placuta.

Serviciile de evenimente (banchete, mese festive, de afaceri) sunt atractive si la un nivel calitativ competitiv standardelor casei. Barul de zi, barul din mansarda hotelului si barul din gradina / terasa, ofera o gama generoasa de bauturi alcoolice, nealcoolice, cocktailuri preparate dupa cele mai fine tehnici si coffee-break-urile din cadrul programelor tip business. Gradina de vara de la hotel Ferdinand este cea mai placuta surpriza care vi se poate oferii, atmosfera creata aici fiind intima si romantica.

Sala de conferinte a complexului (100 de locuri) este dotata cu: retroproiector, flip-chart, instalatie de sonorizare, ecran de proiectie, etc. si poate fi adaptata diverselor tipuri de evenimente: conferinte, training-uri,

work-shop-uri, expunerilor, etc. Complexul dispune de spatii destinate agrementului: piscina, sauna, solariu, centru de fitness, jacuzzi, gradina-terasa (in stil romanesc, cu foisor, bar, brasserie si mansarda).
Baza de tratament Ferdiand dispune de proceduri terapeutice ca: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux, masaje, aerosoli, hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval, hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval si acupunctura.

Alte servicii oferite: pastrarea valorilor la receptie, spalatorie, parcare auto pazita (cu camere video), servicii de alarm-clock, servicii de secretariat (fax, fotocopiere, etc.), programe de excursii, magazin cu obiecte de stricta utilitate. Arhitectura veche, dotarile moderne, ambientul special, caldura si profesionalismul personalului sunt cateva motive pentru care oaspetii hotelului isi propun sa revina la Ferdinand.
Adresa hotelului: Baile Herculane, Piata Hercules nr. 1, jud. Caras-Severin

Hai la Bai_16.09 - 22.12 ..... Decada balneara_16.09 - 22.12

Sejur Balnear_16.09 - 22.12 ..... Cura Balneara_16.09 - 22.12

Odihna_16.09 - 22.12  ..... Tratament_16.09 - 22.12

Revelion 2020 Baile Herculane la Hotel Ferdinand 3*


Loc in camera dubla      1199 Lei/ pers/ sejur ... perioada: 29.12 - 02.01.2020

Servicii incluse:
4 nopti cazare, cina si welcome drink in 29.12, mic dejun, pranz si cina in 30.12, mic dejun, pranz si cina festiva de Revelion cu muzica live si spectacol de artificii in 31.12, mic dejun, pranz si cina festva, disco party si invitati surpriza in 01.01, mic dejun in 02.01. Mesele se servesc sub forma de bufet suedez (exceptie mesele festive) si includ bautura casei, apa minerala/plata, sucuri racoritoare. Acces piscina terapeutica cu apa termala sulfuroasa, sauna, sala de fitness, jocuri recreative. Taxa de statiune in cuantum de 1% din valoarea sejurului se achita la receptie in ziua sosirii

Hai la bai! la Ferdinand 3*


Loc in camera dubla    1199 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.19

Servicii incluse:
6 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina meniu fix, 10 proceduri tratament/pachet/persoana (2 proceduri/zi: electroterapie si baie de sulf), acces la sala de fitness, parcare supravegheata video, internet, jocuri recreative. Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie act identitate. La receptie se va achita taxa de statiune.

Decada balneara la Ferdinand 3*


Loc in camera dubla    987 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.19

Servicii incluse:
9 nopti cazare cu pensiune completa meniu fix, 28 proceduri tratament/pachet/persoana (4 proceduri/zi: 3 proceduri de electroterapie si 1 baie de sulf), acces la sala de fitness, parcare supravegheata video, internet, jocuri recreative. Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie act identitate. La receptie se va achita taxa de statiune.

Sejur Balnear la hotel Ferdinand 3*


Loc in camera dubla    965 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.19
Loc in camera dubla  1039 Lei / pers / sejur ... 01.07 - 15.09.18

Servicii incluse:
6 nopti cazare cu demipensiune bufet suedez, tratament 20 proceduri/pachet/persoana (4 proceduri/zi: 2 electroterapie, 1 masaj 20 min, 1 baie de sulf), acces la piscina, sala de fitness, parcare supravegheata video, internet, miniclub pentru copii, jocuri recreative. Turistii vor achita la receptia hotelului taxa de statiune de 1% din totatul tarifului de cazare pe sejur.

Cura Balneara 6 + 1 gratis la Ferdinand 3*


Loc in camera dubla    975 Lei / pers / sejur ... 01.03 - 30.06 si 16.09 - 22.12.19
Loc in camera dubla  1165 Lei / pers / sejur ... 01.07 - 15.09.18

Servicii incluse:
7 nopti cazare cu mic dejun bufet, demipensiune bufet, 18 proceduri medicale/sejur (3 proceduri/zi la recomandarea medicului specialist al hotelului dintre urmatoarele: hidroterapie de grup in piscina de tratament cu apa termosulfuroasa sau termosalina (functie de sezon), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti TENS, curenti trabert, unde scurte, ultrasunete), aplicatii cu parafina, magnetoterapie, acces gratuit la sala fitness, Miniclub Ferdinand. Taxa de statiune (1% din totalul tarifului de cazare/sejur) se achita la receptie in ziua sosirii.

Odihna la Ferdinand 3* ... 16.09 - 22.12.18


Loc in camera dubla    525 Lei / pers / sejur ... 5 NOPTI
Loc in camera dubla    629 Lei / pers / sejur ... 6 NOPTI
Loc in camera dubla    729 Lei / pers / sejur ... 7 NOPTI

Servicii incluse:
cazare cu mic dejun, acces piscina, sala de fitness, parcare, internet, miniclub pentru copii, jocuri recreative.

Tratament la Ferdinand 3* ... 16.09 - 22.12


Loc in camera dubla      719 Lei / pers / sejur ... 5 NOPTI
Loc in camera dubla      865 Lei / pers / sejur ... 6 NOPTI
Loc in camera dubla    1009 Lei / pers / sejur ... 7 NOPTI

Servicii incluse:
cazare cu mic dejun, acces piscina, sala de fitness, parcare, internet, miniclub pentru copii, jocuri recreative, tratament 4 proceduri/zi, la recomandarea medicului specialist al hotelului dintre urmatoarele: hidroterapie de grup in piscina de tratament cu apa termosulfuroasa sau termosalina (functie de sezon), electroterapie (curenti interferentiali, curenti diadinamici, curenti tens, curenti trabert, unde scurte, ultrasunete, magnetoterapie), aplicatii cu parafina. Toate procedurile se fac numai asistate de personalul specializat al hotelului. Consultatia medicala initiala se face in ziua consecutiva sosirii, exceptand sambata si duminica.

Va multumim ca ati vizualizat ofertele hotelului Ferdinand din Baile Herculane.

Rezerva acum
*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
Pentru disponibilitati si alte detalii privind hotelul Ferdinand ne puteti contacta la numerele de telefon 0365 401521 si 0771 653450
Pentru a trimite o solicitare pentru hotelul Ferdinand va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume*
Telefon*
Oras*
Email*
Data intrarii* Data iesirii*
  Adulti Copii Varsta Copii
Nr. persoane*
Detalii rezervare
Mesaj in curs de trimitere...

Facilitati oferite la hotelul Ferdinand:

Facilitati camere:

 • aer conditionat
 • baie cu cada
 • baie cu dus
 • baie proprie
 • frigider in camera
 • room service
 • seif
 • telefon in camera
 • televiziune prin cablu
 • televizor in camera

Facilitati generale:

 • acces internet
 • ascensor
 • bar de noapte
 • bar de zi
 • baza de tratament
 • carti de credit
 • divertisment
 • incalzire centrala
 • parcare
 • piscina in aer liber
 • punct informatii turistice
 • restaurant
 • sala gimnastica
 • sali de conferinte

Hoteluri similare cu Hotelul Ferdinand :

Alte destinaţii din Romania